Hacıoğlu Grup, Green Park Evlerini tanıttı

16.10.2017 - 15:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3353+ kez okundu.
 

Hacıoğlu Grup, Green Park Evlerini tanıttı

Kuruculuğunu İş adamı Cevat Aydın’ın yaptığı ve 1950 yılından bu yana faaliyetlerini, gelişen Türkiye’ye yakışır bir şekilde sürdüren Hacıoğlu Grup, Piraziz’de ticari hayatına başlayıp bugün bölgemizde ki il ve ilçelerde faaliyetleriyle tüm bölgeye hitap etmeye devam ediyor.
Akaryakıt, Müteahhitlik, inşaat malzemeleri, fındık, nakliye ve otomotiv sektörleri olmak üzere toplamda 6 farklı sektörde 50’den fazla çalışanıyla faaliyet gösteren Hacıoğlu Grup gelişimini ve büyümesini Green Park Evleri ile taçlandırıyor. İsmail Aydın, Ömral Aydın, Hüseyin Aydın ve babaları Cevat Aydın’la birlikte Piraziz Ramada Hotel’de Piraziz Green Park Evlerinin tanıtımını yaptılar. Kokteyl şeklinde yapılan tanıtımda, ilk olarak kürsüye çıkan İsmail Aydın, "Yaşadığımız bölgeye istihdam ve yatırımı her zaman ön planda tutan Hacıoğlu Grup, insan hayatını kolaylaştıran, aile yaşamına huzur  ve konfor katan,yatırım değeri ile karlı bir yatırıma fırsat veren, gerçek bir yaşam hikayesinin başlayacağı prestij projesi Piraziz Green Park evlerini tanıtmak için buradayız. Hepiniz hoş geldiniz. Başını sokacak bir ev mantığından ziyade, yaşanabilecek bir ev mantığı düşündük. Piraziz Green Park evleri 2 Blok 48 daireden oluşuyor. Tek daireler deniz manzaralı. Kafeterya, yüzme havuzu, bisiklet parkı alanları var. Hacıoğlu Grup olarak inşaat sektörüne de adım atıyoruz. Bu ilk projemiz. Yüksek standart bir yaşam için her şey düşünüldü. 190 metrekare 4+1, cafeterya, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, sauna, otoparktan asansör ile daireye çıkma imkanı, kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, çok amaçlı toplantı salonu, denize 100 metre mesafede 3 dönüm alan üzerine  kurulu. Projemizin mimarı sizinde yakından tanıdığı Şükrü Henden'dir" dedi. Sonra Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu söz alarak, "Piraziz hızla gelişiyor. Bu bizi bir yerde düşündürüyor, bir yerde de sevindiriyor. Bu yıl 1000 konuta ruhsat verdik. Küçük bir belediyeyiz. Bu bizi sevindiriyor çünkü Piraziz artık gabuğuna sığmıyor ve büyüyor. Düşündürüyor çünkü hizmetler aksıyor. Hizmet vermemiz gerekiyor. Bazen zorlanıyoruz. Yatırımcı firmalarla altından kalkmaya çalışıyoruz. Politik çalışmayalım. Her işin erbabı var. Bu konuda bize iş adamları siyasiler yardımcı olsun. Hacıoğlu Grup’a bol kazançlar diliyorum" dedi.                                                                                                Hacıoğlu Grup’un kurucusu baba Cevat Aydın ise "Ben bu düzeye çalışmakla geldim. Çalışacak, çalışacak ve çalışacaksın. Disiplinsiz ordu zafer kazanamaz. Başarının anahtarı çalışmak ve disiplindir. Ben bazen  çocuklarımı yanıma çağırır onlardan hesap sorarım. Haram yemeyeceksin. Dürüst çalışacaksın. Sonra Allah’a bırakacaksın" diye konuştu.
Kuruculuğunu İş adamı Cevat Aydın’ın yaptığı ve 1950 yılından bu yana faaliyetlerini, gelişen Türkiye’ye yakışır bir şekilde sürdüren Hacıoğlu Grup, Piraziz’de ticari hayatına başlayıp bugün bölgemizde ki il ve ilçelerde faaliyetleriyle tüm bölgeye hitap etmeye devam ediyor.

Akaryakıt, Müteahhitlik, inşaat malzemeleri, fındık, nakliye ve otomotiv sektörleri olmak üzere toplamda 6 farklı sektörde 50’den fazla çalışanıyla faaliyet gösteren Hacıoğlu Grup gelişimini ve büyümesini Green Park Evleri ile taçlandırıyor.

İsmail Aydın, Ömral Aydın, Hüseyin Aydın ve babaları Cevat Aydın’la birlikte Piraziz Ramada Hotel’de Piraziz Green Park Evlerinin tanıtımını yaptılar.

Kokteyl şeklinde yapılan tanıtımda, ilk olarak kürsüye çıkan İsmail Aydın, "Yaşadığımız bölgeye istihdam ve yatırımı her zaman ön planda tutan Hacıoğlu Grup, insan hayatını kolaylaştıran, aile yaşamına huzur  ve konfor katan,yatırım değeri ile karlı bir yatırıma fırsat veren, gerçek bir yaşam hikayesinin başlayacağı prestij projesi Piraziz Green Park evlerini tanıtmak için buradayız. Hepiniz hoş geldiniz. Başını sokacak bir ev mantığından ziyade, yaşanabilecek bir ev mantığı düşündük. Piraziz Green Park evleri 2 Blok 48 daireden oluşuyor. Tek daireler deniz manzaralı. Kafeterya, yüzme havuzu, bisiklet parkı alanları var. Hacıoğlu Grup olarak inşaat sektörüne de adım atıyoruz. Bu ilk projemiz. Yüksek standart bir yaşam için her şey düşünüldü. 190 metrekare 4+1, cafeterya, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, sauna, otoparktan asansör ile daireye çıkma imkanı, kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, çok amaçlı toplantı salonu, denize 100 metre mesafede 3 dönüm alan üzerine  kurulu. Projemizin mimarı sizinde yakından tanıdığı Şükrü Henden'dir" dedi.

Sonra Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu söz alarak, "Piraziz hızla gelişiyor. Bu bizi bir yerde düşündürüyor, bir yerde de sevindiriyor. Bu yıl 1000 konuta ruhsat verdik. Küçük bir belediyeyiz. Bu bizi sevindiriyor çünkü Piraziz artık gabuğuna sığmıyor ve büyüyor. Düşündürüyor çünkü hizmetler aksıyor. Hizmet vermemiz gerekiyor. Bazen zorlanıyoruz. Yatırımcı firmalarla altından kalkmaya çalışıyoruz. Politik çalışmayalım. Her işin erbabı var. Bu konuda bize iş adamları siyasiler yardımcı olsun. Hacıoğlu Grup’a bol kazançlar diliyorum" dedi.                                                                                                Hacıoğlu Grup’un kurucusu baba Cevat Aydın ise "Ben bu düzeye çalışmakla geldim. Çalışacak, çalışacak ve çalışacaksın. Disiplinsiz ordu zafer kazanamaz. Başarının anahtarı çalışmak ve disiplindir. Ben bazen  çocuklarımı yanıma çağırır onlardan hesap sorarım. Haram yemeyeceksin. Dürüst çalışacaksın. Sonra Allah’a bırakacaksın" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.