HAFIZ ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

GÜNDEM 07.07.2020 - 15:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2912+ kez okundu.
 

HAFIZ ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Giresun İl Müftülüğü, hafızlık eğitimini tamamlayan "Proje İmam Hatip" öğrencilerine hafızlık belgelerini takdim ederek ödüllendirdi.
Giresun İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleştirilen proje hafızlık programını başarıyla tamamlayan öğrenciler, hafızlık sevinci yaşadı. Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilen 2020 Yılı I. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı'nda başarılı olarak hafızlık belgesi almaya hak kazanan ve pandemi dolayısıyla icazet töreni ertelenen öğrenciler için İl Müftülüğünde "Belge Takdim Töreni" düzenlendi. Koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek düzenlenen törende İl Müftüsü Muhittin Oral, 15 Temmuz Şehitler Proje İmam Hatip Ortaokulu’nda hafızlık programını tamamlayarak mezun olan Ahmet Günaydın, Enes Resul Ali Tanrıverdi, İbrahim Burak Gülbe, Mahmut Öztürk, Mustafa Arda Çetin ve Nevzat Emirhan Bekdemir’e, "Hafızlık Belgesi" ile birlikte çeşitli hediyeler takdim etti. Öğrencileri tebrik ederek başarılar dileyen İl Müftüsü Oral; "Öğrencilerimiz hocaları ve aileleriyle beraber bir muvaffakiyet oluşturdular. Bu neticeyi bize ikram ve ihsan ettiği için Cenab-ı Hakk'a sonsuz hamd-ü senalar ediyorum. Bu öğrencilerimize emek veren hocalarımıza da teşekkür ediyorum. Hafızlarımız bundan sonraki hayatlarında Arapça öğrenecekler, Kur'an’ın manasını da anlayacaklar, yaşayacaklar ve anlatacaklar. Rabbim Kur'an hizmetini ve sevgisini daim eylesin." ifadelerini kullandı. Programda Giresun İl Müftü Yardımcısı Özlem Gülbe ile Kur’an Kursu Öğreticisi Uğur Ulu da hazır bulundu.
Giresun İl Müftülüğü, hafızlık eğitimini tamamlayan "Proje İmam Hatip" öğrencilerine hafızlık belgelerini takdim ederek ödüllendirdi.

Giresun İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleştirilen proje hafızlık programını başarıyla tamamlayan öğrenciler, hafızlık sevinci yaşadı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilen 2020 Yılı I. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı'nda başarılı olarak hafızlık belgesi almaya hak kazanan ve pandemi dolayısıyla icazet töreni ertelenen öğrenciler için İl Müftülüğünde "Belge Takdim Töreni" düzenlendi.

Koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek düzenlenen törende İl Müftüsü Muhittin Oral, 15 Temmuz Şehitler Proje İmam Hatip Ortaokulu’nda hafızlık programını tamamlayarak mezun olan Ahmet Günaydın, Enes Resul Ali Tanrıverdi, İbrahim Burak Gülbe, Mahmut Öztürk, Mustafa Arda Çetin ve Nevzat Emirhan Bekdemir’e, "Hafızlık Belgesi" ile birlikte çeşitli hediyeler takdim etti.

Öğrencileri tebrik ederek başarılar dileyen İl Müftüsü Oral; "Öğrencilerimiz hocaları ve aileleriyle beraber bir muvaffakiyet oluşturdular. Bu neticeyi bize ikram ve ihsan ettiği için Cenab-ı Hakk'a sonsuz hamd-ü senalar ediyorum. Bu öğrencilerimize emek veren hocalarımıza da teşekkür ediyorum. Hafızlarımız bundan sonraki hayatlarında Arapça öğrenecekler, Kur'an’ın manasını da anlayacaklar, yaşayacaklar ve anlatacaklar. Rabbim Kur'an hizmetini ve sevgisini daim eylesin." ifadelerini kullandı.

Programda Giresun İl Müftü Yardımcısı Özlem Gülbe ile Kur’an Kursu Öğreticisi Uğur Ulu da hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.