Halka hizmette sınır yok

YAŞAM 21.09.2017 - 11:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3582+ kez okundu.
 

Halka hizmette sınır yok

Giresun Belediyesi Makine İkmal Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Giresun halkının daha yüksek standartlarda yaşaması için yoğun mesai harcayan ekipler, Gedikkaya Mahallesi’ndeki Emet Sitesi’nde örnek bir çalışmaya imza attılar. Makine İkmal Müdürlüğü ekipleri, site sakinlerinden gelen istek üzerine, vatandaşlar ve çocuklar tarafından çok yoğun olarak kullanılan, eskidiği içinde büyük tehlike arz eden site önündeki oturma bankını yenisiyle değiştirdiler. Belediye ekiplerinin daha önce de bölgede çevre düzenlemesi ve korkuluk çalışması yaptığını hatırlatan site sakinleri, son olarak site önündeki oturma bankının da yenilenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirip, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Giresun Belediyesi Makine İkmal Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Giresun halkının daha yüksek standartlarda yaşaması için yoğun mesai harcayan ekipler, Gedikkaya Mahallesi’ndeki Emet Sitesi’nde örnek bir çalışmaya imza attılar. Makine İkmal Müdürlüğü ekipleri, site sakinlerinden gelen istek üzerine, vatandaşlar ve çocuklar tarafından çok yoğun olarak kullanılan, eskidiği içinde büyük tehlike arz eden site önündeki oturma bankını yenisiyle değiştirdiler.

Belediye ekiplerinin daha önce de bölgede çevre düzenlemesi ve korkuluk çalışması yaptığını hatırlatan site sakinleri, son olarak site önündeki oturma bankının da yenilenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirip, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.