Halkımızın gelecek için 'Evet' diyeceğinden eminiz

SİYASET 06.03.2017 - 17:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3509+ kez okundu.
 

Halkımızın gelecek için 'Evet' diyeceğinden eminiz

Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel,...
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Giresun'un ulaşım altyapısı değerlendirilirken 16 Nisan’da oylanacak olan Anayasa Referandum Paketinin ülkeye sağlayacağı katkıya değinildi. Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel, "Giresun İl Özel İdaresi son yıllarda ulaşım altyapısına ciddi yatırımlar yaptı. Sadece sorumluluk alanında değil, belediyelere de destek sağladı ve sağlamaya devam etmektedir. Diğer yandan ülkemizin ana gündem maddesi referandum, 16 Nisan tarihinde ülkemizin daha güçlü ve istikrarlı bir sürece girmesini oylayacağız. Yeni anayasa paketi mevcut sistemi daha da güçlendirecek, ülkemizin birlikteliğine katkı sağlayacaktır. Halkımız bilinçli olarak sandık başına gidecek ve geleceği için evet diyeceğinden eminiz" dedi.Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ise, "Giresun’un turizm ve yatırım açısından gelişimi adına ulaşım altyapısı önemlidir. Bu bakımdan karayolu ulaşımında ana arterler kadar, grup yollarının da önemi büyüktür. Turizm sektörü günümüzde revaçta olması münasebetiyle,kırsal turizmden Giresun’un maksimum faydalanabilmesi adına ulaşım altyapısı güçlendirilmelidir. Bu konuda İl Özel İdaresi’nin yoğun çalışmalarını yakından takip ediyor ve taktir ediyoruz" diye konuştu.   
Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel,...
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Giresun'un ulaşım altyapısı değerlendirilirken 16 Nisan’da oylanacak olan Anayasa Referandum Paketinin ülkeye sağlayacağı katkıya değinildi. Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel, "Giresun İl Özel İdaresi son yıllarda ulaşım altyapısına ciddi yatırımlar yaptı. Sadece sorumluluk alanında değil, belediyelere de destek sağladı ve sağlamaya devam etmektedir. Diğer yandan ülkemizin ana gündem maddesi referandum, 16 Nisan tarihinde ülkemizin daha güçlü ve istikrarlı bir sürece girmesini oylayacağız. Yeni anayasa paketi mevcut sistemi daha da güçlendirecek, ülkemizin birlikteliğine katkı sağlayacaktır. Halkımız bilinçli olarak sandık başına gidecek ve geleceği için evet diyeceğinden eminiz" dedi.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ise, "Giresun’un turizm ve yatırım açısından gelişimi adına ulaşım altyapısı önemlidir. Bu bakımdan karayolu ulaşımında ana arterler kadar, grup yollarının da önemi büyüktür. Turizm sektörü günümüzde revaçta olması münasebetiyle,kırsal turizmden Giresun’un maksimum faydalanabilmesi adına ulaşım altyapısı güçlendirilmelidir. Bu konuda İl Özel İdaresi’nin yoğun çalışmalarını yakından takip ediyor ve taktir ediyoruz" diye konuştu.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.