Hasan Turan her yerde

GÜNDEM 16.05.2018 - 17:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3055+ kez okundu.
 

Hasan Turan her yerde

Giresun Eynesil Aralık Köyü Derneği,
İstanbul Gaziosmanpaşa Yıldıztabya’da yeni dernek merkezi açılışını geniş bir katılımla gerçekleştirdi. Giresunlular Aralık Köyü Derneği’nin merkez açılışında buluştu. Giresun Eynesil Aralık Köyü Derneği,  İstanbul Gaziosmanpaşa Yıldıztabya’da yeni dernek merkezini geniş bir katılımla ve görkemli şekilde açtı. Açılışa AK Parti İstanbul Milletvekili hemşerimiz Hasan Turan, Eyüp Belediye Başkanı hemşerimiz Remzi Aydın, Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Mican, Sadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Bilal Ay, Kıyı Emniyeti Daire Başkanı Arslan Dede,  Gaziosmanpaşa Ak Parti, MHP, İyi Parti ilçe yönetimleri, Mercan Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Keleş,  Gop Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hayta, Yamak Triko Yön Kur Başkanı Ahmet Yamak, Sezer Keleş ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşma yapan Dernek Başkanı Murat Baş, “Yaklaşık on yıllık bir dernek olarak hemşerilerimiz arasında iletişimi sağlama, sosyal yardımlaşma ve kültürümüzün yaşatılması konuları başta olmak üzere birçok faaliyetimizi hayata geçirdik. Daha fazla hemşerimize ulaşmak adına daha merkezi bir yerde yeni dernek merkezimizi açtık. Faaliyetlerimizin kesintisiz olarak sürmesi ve derneğimizi sonraki nesillere aktarmak adına bizim için önemli bir adımdı. Açılışımıza katılan tüm davetlilere teşekkür ederim” dedi.
Giresun Eynesil Aralık Köyü Derneği,

İstanbul Gaziosmanpaşa Yıldıztabya’da yeni dernek merkezi açılışını geniş bir katılımla gerçekleştirdi. Giresunlular Aralık Köyü Derneği’nin merkez açılışında buluştu. Giresun Eynesil Aralık Köyü Derneği,  İstanbul Gaziosmanpaşa Yıldıztabya’da yeni dernek merkezini geniş bir katılımla ve görkemli şekilde açtı.

Açılışa AK Parti İstanbul Milletvekili hemşerimiz Hasan Turan, Eyüp Belediye Başkanı hemşerimiz Remzi Aydın, Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Mican, Sadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Bilal Ay, Kıyı Emniyeti Daire Başkanı Arslan Dede,  Gaziosmanpaşa Ak Parti, MHP, İyi Parti ilçe yönetimleri, Mercan Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Keleş,  Gop Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hayta, Yamak Triko Yön Kur Başkanı Ahmet Yamak, Sezer Keleş ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşma yapan Dernek Başkanı Murat Baş, “Yaklaşık on yıllık bir dernek olarak hemşerilerimiz arasında iletişimi sağlama, sosyal yardımlaşma ve kültürümüzün yaşatılması konuları başta olmak üzere birçok faaliyetimizi hayata geçirdik. Daha fazla hemşerimize ulaşmak adına daha merkezi bir yerde yeni dernek merkezimizi açtık. Faaliyetlerimizin kesintisiz olarak sürmesi ve derneğimizi sonraki nesillere aktarmak adına bizim için önemli bir adımdı. Açılışımıza katılan tüm davetlilere teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.