Hastaneler ortak kullanılacak

SAĞLIK 11.11.2016 - 09:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2853+ kez okundu.
 

Hastaneler ortak kullanılacak

Giresun Üniversitesi ile Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Arasında Afiliasyon protokolü imzalandı.
Giresun Üniversitesi ile Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu (Giresun Kamu Hastaneler Birliği) arasında uzun süredir sürdürülen afiliasyon (Hastanelerin Ortak Kullanımı) görüşmeleri nihayet olumlu sonuç vererek bir protokole bağlandı.Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Afiliasyon Protokolünü imzalamak üzere Ankara'ya gitti. Salı günü Çankaya Köşkünde Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin makamında buluşan Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Prof. Dr. Alper Cihan ve Rektör Prof .Dr. Cevdet Coşkun Giresun kamuoyu tarafından merakla beklenen hastanelerin ortak kullanımını kapsayan protokolü imzalayarak hayata geçirdiler. Protokolün imzalanmasından sonra kısa bir açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun, "Üniversitemiz ile Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu arasında imzalamış olduğumuz afiliasyon anlaşmasının öncelikle Üniversitemiz personeli ve Tıp Fakültesi öğrencilerimiz olmak üzere bütün Giresun halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu hizmetin gerçekleşmesine katkı sağlayan başta  Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli olmak üzere Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Sayın Prof. Dr. Alper Cihan'a, Sayın milletvekillerimiz Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk'e, Sağlık Bakanlığımız personeli ile Üniversitemiz personeline en içten teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bundan sonra her şey daha güzel olacak" dedi.  
Giresun Üniversitesi ile Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Arasında Afiliasyon protokolü imzalandı.
Giresun Üniversitesi ile Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu (Giresun Kamu Hastaneler Birliği) arasında uzun süredir sürdürülen afiliasyon (Hastanelerin Ortak Kullanımı) görüşmeleri nihayet olumlu sonuç vererek bir protokole bağlandı.
Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Afiliasyon Protokolünü imzalamak üzere Ankara'ya gitti. Salı günü Çankaya Köşkünde Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin makamında buluşan Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Prof. Dr. Alper Cihan ve Rektör Prof .Dr. Cevdet Coşkun Giresun kamuoyu tarafından merakla beklenen hastanelerin ortak kullanımını kapsayan protokolü imzalayarak hayata geçirdiler. 
Protokolün imzalanmasından sonra kısa bir açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun, "Üniversitemiz ile Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu arasında imzalamış olduğumuz afiliasyon anlaşmasının öncelikle Üniversitemiz personeli ve Tıp Fakültesi öğrencilerimiz olmak üzere bütün Giresun halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu hizmetin gerçekleşmesine katkı sağlayan başta  Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli olmak üzere Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Sayın Prof. Dr. Alper Cihan'a, Sayın milletvekillerimiz Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk'e, Sağlık Bakanlığımız personeli ile Üniversitemiz personeline en içten teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bundan sonra her şey daha güzel olacak" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.