“Haydi çocuklar camiye” ödül töreni yapıldı

GÜNDEM 11.02.2019 - 14:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3831+ kez okundu.
 

“Haydi çocuklar camiye” ödül töreni yapıldı

Server Gençlik Spor Kulübü Koordinatörlüğünde Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığının birlikte Türkiye genelinde başlatılan “Haydi Çocuklar Camiye Projesi”nin Bulancak’taki ödül törenin yüzlerce kişi katıldı.
Bulancak’ta 13 camii de 21 Ocak’ta başlayan proje 31 Ocak günü sona erdi. 10 gün boyunca sabah namazlarını camilerde kılan yaklaşık 450 küçük yaştaki kız ve erkek çocuğunun devam ettiği proje ile birlikte İslam dininin güzellikleri küçüklere anlatılmış ve uygulaması yapılmış oldu. Projenin ödül töreni projeye katılan çocuklar, veliler, cemaatinde katıldığı bir programla 9 Şubat Cumartesi günü Bulancak Orta camii de öğle namazından sonra yapıldı. Büyük bir katılım ile gerçekleştirilen ödül töreninin sunuculuğunu BAİHL müdürü Yunis Aydın yaptı. Müdür Yunis Aydın, yaptığı konuşmada, “Bu proje ile birlikte 420 küçük çocuğumuz 10 gün içinde hiç aksatmadan namazlarını kılarak büyük bir gayret gösterdi. Onları teşvik eden velilerimize, büyüklerimize çok teşekkür ederiz. Ayrıca bu projenin hediyelerini sağlayan Bulancak ve Pirazizli esnaf, hayırsever ve dostlarımızdan Allah razı olsun. Ödül törenine katılan herkese de çok sağ olun diyoruz” dedi. Bu konuşmadan sonra ödül alanlara hediyeleri Nuri Genç(hoca), Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, İlçe Milli Eğitim müdürü Şenel Bulut ve İl Müftüsü Muhittin Oral tarafından takdim edildi. Ödül töreninde 23 bisiklet, 37 drone, 50 akıllı saat, 245 tablet, 30 oyuncak araba, 70 takva oyun seti, 30 değişik oyun seti, 50 şal, 15 top, hediye çekleri, herkese eşofman takımı, kırtasiye malzemeleri 420 çocuğa hediye olarak takdim edildi.    
Server Gençlik Spor Kulübü Koordinatörlüğünde Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığının birlikte Türkiye genelinde başlatılan “Haydi Çocuklar Camiye Projesi”nin Bulancak’taki ödül törenin yüzlerce kişi katıldı.

Bulancak’ta 13 camii de 21 Ocak’ta başlayan proje 31 Ocak günü sona erdi. 10 gün boyunca sabah namazlarını camilerde kılan yaklaşık 450 küçük yaştaki kız ve erkek çocuğunun devam ettiği proje ile birlikte İslam dininin güzellikleri küçüklere anlatılmış ve uygulaması yapılmış oldu.

Projenin ödül töreni projeye katılan çocuklar, veliler, cemaatinde katıldığı bir programla 9 Şubat Cumartesi günü Bulancak Orta camii de öğle namazından sonra yapıldı.

Büyük bir katılım ile gerçekleştirilen ödül töreninin sunuculuğunu BAİHL müdürü Yunis Aydın yaptı. Müdür Yunis Aydın, yaptığı konuşmada, “Bu proje ile birlikte 420 küçük çocuğumuz 10 gün içinde hiç aksatmadan namazlarını kılarak büyük bir gayret gösterdi. Onları teşvik eden velilerimize, büyüklerimize çok teşekkür ederiz. Ayrıca bu projenin hediyelerini sağlayan Bulancak ve Pirazizli esnaf, hayırsever ve dostlarımızdan Allah razı olsun. Ödül törenine katılan herkese de çok sağ olun diyoruz” dedi.

Bu konuşmadan sonra ödül alanlara hediyeleri Nuri Genç(hoca), Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, İlçe Milli Eğitim müdürü Şenel Bulut ve İl Müftüsü Muhittin Oral tarafından takdim edildi.

Ödül töreninde 23 bisiklet, 37 drone, 50 akıllı saat, 245 tablet, 30 oyuncak araba, 70 takva oyun seti, 30 değişik oyun seti, 50 şal, 15 top, hediye çekleri, herkese eşofman takımı, kırtasiye malzemeleri 420 çocuğa hediye olarak takdim edildi.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.