'Hayır' deme nedenlerimiz her geçen gün biraz daha artıyor

SİYASET 02.03.2017 - 17:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3472+ kez okundu.
 

'Hayır' deme nedenlerimiz her geçen gün biraz daha artıyor

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, TBMM'de yaptığı konuşmada,...
..."Evet demek için tek bir nedenimiz olmayan Anayasa tasarısına ‘Hayır’ deme nedenlerimiz her geçen gün biraz daha artıyor" dedi.Bektaşoğlu, "Bunlardan sonuncusu, Türk bayrağının yanına, bir bez parçasının asılmasıdır.Kandil’de ve topraklarındaki 20’ye yakın kampta çocuklarımızın katilleri, eli kanlı hainlerin barınmasına göz yuman, Türkiye Cumhuriyeti düşmanı, PKK hamisi, bir aşiret lideri olan, emperyalizmin kuklası olmaktan başka özelliği olmayan Barzani denilen kişi, devlet başkanı gibi karşılanmış, saraylarda, köşklerde şatafatlı şekilde ağırlanıp uğurlanmıştır. Saygın Devlet adamı Merhum Bülent Ecevit’in ‘onbaşımla dahi görüşemezsin’ dediği Barzani’ye, itibar kazandırılmıştır. Dünyanın hiçbir ülkesinde böylesine saygın bir devlet adamı muamelesi görmeyen ve bölgesel yönetim adı altında kurulan yönetim yapısı hiçbir ülke tarafından tanınmayan Barzani’ye gösterilen bu ilgi, O’nun her fırsatta dile getirdiği topraklarımızın ve doğu ve güneydoğudaki kentlerimizi de içine alan ‘Kürdistan devleti’ kurma hayaline destek vermek anlamı taşımıştır" diye konuştu.
CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, TBMM'de yaptığı konuşmada,...
..."Evet demek için tek bir nedenimiz olmayan Anayasa tasarısına ‘Hayır’ deme nedenlerimiz her geçen gün biraz daha artıyor" dedi.
Bektaşoğlu, "Bunlardan sonuncusu, Türk bayrağının yanına, bir bez parçasının asılmasıdır.Kandil’de ve topraklarındaki 20’ye yakın kampta çocuklarımızın katilleri, eli kanlı hainlerin barınmasına göz yuman, Türkiye Cumhuriyeti düşmanı, PKK hamisi, bir aşiret lideri olan, emperyalizmin kuklası olmaktan başka özelliği olmayan Barzani denilen kişi, devlet başkanı gibi karşılanmış, saraylarda, köşklerde şatafatlı şekilde ağırlanıp uğurlanmıştır. Saygın Devlet adamı Merhum Bülent Ecevit’in ‘onbaşımla dahi görüşemezsin’ dediği Barzani’ye, itibar kazandırılmıştır. Dünyanın hiçbir ülkesinde böylesine saygın bir devlet adamı muamelesi görmeyen ve bölgesel yönetim adı altında kurulan yönetim yapısı hiçbir ülke tarafından tanınmayan Barzani’ye gösterilen bu ilgi, O’nun her fırsatta dile getirdiği topraklarımızın ve doğu ve güneydoğudaki kentlerimizi de içine alan ‘Kürdistan devleti’ kurma hayaline destek vermek anlamı taşımıştır" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.