‘Hayırlı olsun Giresun’

GÜNDEM 13.12.2018 - 16:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3128+ kez okundu.
 

‘Hayırlı olsun Giresun’

AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Giresun’un yaklaşık 40 yıldır beklentisi haline gelen ve artan elektrik enerjisi ihtiyacını karşılamak üzere yapımı planlanan yeni ‘Trafo Merkezi’ yapım ihalesinin tarihinin belli olduğunu açıkladı.
Giresun’da yapılan Sanayi, Turizm ve konut yatırımlarının dışında son yıllarda özellikle kış ve yaz mevsimlerinin yoğun olduğu dönemlerde artan elektrik enerjisi ihtiyacının zaman zaman karşılanamadığını ve bu dönemlerde de elektrik kesintileri yaşandığını belirten Milletvekili Aydın, Giresun 2. OSB’de yeni bir trafo merkezi yatırımı yapılarak bu ihtiyacın karşılanacağını belirtti. TEİAŞ Genel müdürlüğü eliyle Giresun’a yaklaşık 25 milyon liralık yatırım yapılacağını müjdeleyen Milletvekili Aydın, “Giresun 2. Organize Sanayi Bölgemiz içerisinde yapılacak olan 154 kw Giresun OSB Trafo Merkezi yapım işi ihalesi TEİAŞ Genel Müdürlüğünde 4 Ocak 2019 tarihinde saat 10.00’da yapılacaktır. Giresunumuza hayırlı olsun” dedi. Giresun ve bölge halkının her ihtiyacının çözümü için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Milletvekili Aydın, “Bu ihtiyacın gün yüzüne çıkmasını sağlayan 2. OSB’de meydana gelen enerji ihtiyacı olmuştur. Büyümek başka alanlarda da oluşan ihtiyaçlarımızın giderilmesinin doğru gerekçelerini oluşturmaktadır. Bu anlamda hızla hayata geçen OSB’nin kurulmasında hayata geçirilmesinde alt ve üst yapılarının modern bir şekilde tamamlanmasında emeği geçenlere sonsuz şükranlarımızı sunarız. Bu ve benzeri hizmetleri hayata geçirmemizi sağlayan en önemli gücümüz milletimiz ve işbirliği halinde çalıştığımız milletvekili arkadaşlarımız ve bizi koşturacak pistleri oluşturan kurum yöneticilerimizdir. Gerek OSB’nin kurulması aşamasında gerekse bir an önce eksikliklerinin giderilmesi konusunda emek veren bütün değerlerimizi hayırla anıyoruz. Yürüdüğümüz yolda bize güç veren milletimize minnettarız. Her şeyin en iyisine layık olan insanımızın mutluluğu ve geleceği için birlikte çalışmaktan duyduğumuz mutluluğu bir kez daha ifade ediyor, hayırlı ve uğurlu olmasını yürekten diliyorum” diye konuştu.
AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Giresun’un yaklaşık 40 yıldır beklentisi haline gelen ve artan elektrik enerjisi ihtiyacını karşılamak üzere yapımı planlanan yeni ‘Trafo Merkezi’ yapım ihalesinin tarihinin belli olduğunu açıkladı.

Giresun’da yapılan Sanayi, Turizm ve konut yatırımlarının dışında son yıllarda özellikle kış ve yaz mevsimlerinin yoğun olduğu dönemlerde artan elektrik enerjisi ihtiyacının zaman zaman karşılanamadığını ve bu dönemlerde de elektrik kesintileri yaşandığını belirten Milletvekili Aydın, Giresun 2. OSB’de yeni bir trafo merkezi yatırımı yapılarak bu ihtiyacın karşılanacağını belirtti.

TEİAŞ Genel müdürlüğü eliyle Giresun’a yaklaşık 25 milyon liralık yatırım yapılacağını müjdeleyen Milletvekili Aydın, “Giresun 2. Organize Sanayi Bölgemiz içerisinde yapılacak olan 154 kw Giresun OSB Trafo Merkezi yapım işi ihalesi TEİAŞ Genel Müdürlüğünde 4 Ocak 2019 tarihinde saat 10.00’da yapılacaktır. Giresunumuza hayırlı olsun” dedi.

Giresun ve bölge halkının her ihtiyacının çözümü için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Milletvekili Aydın, “Bu ihtiyacın gün yüzüne çıkmasını sağlayan 2. OSB’de meydana gelen enerji ihtiyacı olmuştur. Büyümek başka alanlarda da oluşan ihtiyaçlarımızın giderilmesinin doğru gerekçelerini oluşturmaktadır. Bu anlamda hızla hayata geçen OSB’nin kurulmasında hayata geçirilmesinde alt ve üst yapılarının modern bir şekilde tamamlanmasında emeği geçenlere sonsuz şükranlarımızı sunarız. Bu ve benzeri hizmetleri hayata geçirmemizi sağlayan en önemli gücümüz milletimiz ve işbirliği halinde çalıştığımız milletvekili arkadaşlarımız ve bizi koşturacak pistleri oluşturan kurum yöneticilerimizdir. Gerek OSB’nin kurulması aşamasında gerekse bir an önce eksikliklerinin giderilmesi konusunda emek veren bütün değerlerimizi hayırla anıyoruz. Yürüdüğümüz yolda bize güç veren milletimize minnettarız. Her şeyin en iyisine layık olan insanımızın mutluluğu ve geleceği için birlikte çalışmaktan duyduğumuz mutluluğu bir kez daha ifade ediyor, hayırlı ve uğurlu olmasını yürekten diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.