Hayırsever iş adamına teşekkür belgesi

GÜNDEM 13.02.2019 - 18:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3662+ kez okundu.
 

Hayırsever iş adamına teşekkür belgesi

İl Müftüsü Muhittin Oral, Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Şubesi’ne gayri menkul bağışında bulunan iş adamı Hasan Sandal’a teşekkür belgesi takdim etti.
Giresun Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Şube Başkanı Muhittin Oral, hayırseverlerin yardımlarıyla yeni eserlerin ilimize kazandırıldığını belirtti. İş adamı Hasan Sandal’ı makamında ağırlayarak gayri menkul bağışı münasebetiyle teşekkür eden İl Müftüsü Muhittin Oral, “Bağışınızın Cenab-ı Hak katında makbul olması niyazı ile çalışmalarınızda muvaffakiyetler dilerim.” ifadelerine yer verdi. Cami ve Kur’an kurslarının yardımseverlerin destekleriyle yapıldığını belirten Müftü Oral, “Sevdiği şeylerden Allah yolunda harcayarak mallarını bereketlendiren, zekâtı, sadakası, fitresi ve yardımlarıyla iyilerden olma gayreti içerisinde olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi. Ziyaret programına Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Şubesi Temsilcisi Haydar Köse de katıldı.  
İl Müftüsü Muhittin Oral, Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Şubesi’ne gayri menkul bağışında bulunan iş adamı Hasan Sandal’a teşekkür belgesi takdim etti.

Giresun Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Şube Başkanı Muhittin Oral, hayırseverlerin yardımlarıyla yeni eserlerin ilimize kazandırıldığını belirtti.

İş adamı Hasan Sandal’ı makamında ağırlayarak gayri menkul bağışı münasebetiyle teşekkür eden İl Müftüsü Muhittin Oral, “Bağışınızın Cenab-ı Hak katında makbul olması niyazı ile çalışmalarınızda muvaffakiyetler dilerim.” ifadelerine yer verdi.

Cami ve Kur’an kurslarının yardımseverlerin destekleriyle yapıldığını belirten Müftü Oral, “Sevdiği şeylerden Allah yolunda harcayarak mallarını bereketlendiren, zekâtı, sadakası, fitresi ve yardımlarıyla iyilerden olma gayreti içerisinde olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaret programına Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Şubesi Temsilcisi Haydar Köse de katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.