Hayvanlar Koruma gününde güzel etkinlik

YAŞAM 06.10.2016 - 18:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3533+ kez okundu.
 

Hayvanlar Koruma gününde güzel etkinlik

Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Bulancak Belediyesi Hayvan Barınağından düzenlenen etkinliğe katıldı.
Güzelyalı ilkokulu öğrenci ve öğretmenlerinin katıldığı etkinlikler hayvan barınağı gezisi ile devam etti.4 Ekim dolayısıyla öğrenciler ve vatandaşların katıldığı programda Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem "Hayvanı sevmek yeterli değil, onları korumakta önemli. Bulancak  Belediyesi olarak bakıma muhtaç sokak hayvanlarını alıyoruz, rehabilite ediyoruz ve isteyen vatandaşlarımıza sahiplendiriyoruz. Sokak hayvanlarının kendi doğal ortamlarında yaşayabilmeleri için onlara da ortamlarının hazırlanması gerekiyor. Sokak hayvanlarının kısırlaştırılması, bakımlarının yapılması, rehabilite edilmesi ve tedavilerinin yapılabilmesi için takiplerinin yapılması gerekiyor.  Bu konuda eksikliğimiz olabiliyor, Bulancak Belediyesi olarak bize bilgi verildiği takdirde gerekli işlem yapılıyor. Belediye Başkanımız Recep Yakar'ın talimatı ile kurulan ve özel takibi altında olan Hayvan Barınağımıza 2016 yılı içerisinde 100'den fazla kedi ve 40'dan fazla köpek getirildi. Biz insanlara hizmet ettiğimiz kadar hayvanlara da hizmet etme bilinci içerisindeyiz. Birlikte yaşamak için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz" diye konuştu.Etkinliğe Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Ruhsat ve Denetim Müdürü Sibel Taş, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Ertan Kuduban, Teknisyen Özen Özkaya, Hayvan Barınağı Sorumlu Personeli Ahmet Gedik katıldı.
Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Bulancak Belediyesi Hayvan Barınağından düzenlenen etkinliğe katıldı.
Güzelyalı ilkokulu öğrenci ve öğretmenlerinin katıldığı etkinlikler hayvan barınağı gezisi ile devam etti.
4 Ekim dolayısıyla öğrenciler ve vatandaşların katıldığı programda Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem "Hayvanı sevmek yeterli değil, onları korumakta önemli. Bulancak  Belediyesi olarak bakıma muhtaç sokak hayvanlarını alıyoruz, rehabilite ediyoruz ve isteyen vatandaşlarımıza sahiplendiriyoruz. Sokak hayvanlarının kendi doğal ortamlarında yaşayabilmeleri için onlara da ortamlarının hazırlanması gerekiyor. Sokak hayvanlarının kısırlaştırılması, bakımlarının yapılması, rehabilite edilmesi ve tedavilerinin yapılabilmesi için takiplerinin yapılması gerekiyor.  Bu konuda eksikliğimiz olabiliyor, Bulancak Belediyesi olarak bize bilgi verildiği takdirde gerekli işlem yapılıyor. Belediye Başkanımız Recep Yakar'ın talimatı ile kurulan ve özel takibi altında olan Hayvan Barınağımıza 2016 yılı içerisinde 100'den fazla kedi ve 40'dan fazla köpek getirildi. Biz insanlara hizmet ettiğimiz kadar hayvanlara da hizmet etme bilinci içerisindeyiz. Birlikte yaşamak için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz" diye konuştu.
Etkinliğe Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Ruhsat ve Denetim Müdürü Sibel Taş, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Ertan Kuduban, Teknisyen Özen Özkaya, Hayvan Barınağı Sorumlu Personeli Ahmet Gedik katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.