Hem bayramlaştık, hem kaynaştık

GÜNDEM 06.06.2019 - 16:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2640+ kez okundu.
 

Hem bayramlaştık, hem kaynaştık

Bulancak’ta bir gelenek haline gelen vatandaş, protokol bayramlaşması bu ramazan bayramında da büyük bir katılım ile Bulancak Otogar Düğün Salonunda bayramının birinci günü olan 4 Haziran Salı günü öğleden sonra yapıldı.
Sıcak ve samimi bir ortamda yapılan bayramlaşma da Bulancak ilçe protokolü, siyasi partilerin temsilcileri, dernek başkanları, sivil toplum kuruluşlarının üyeleri hem bayramlaştılar, hem de kaynaştılar. Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, protokol adına bayramlaşmaya gelenler ile salon girişinde bayramlaşarak ‘hoş geldiniz’  dedi. Bayramlaşmaya Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, GRÜ BUBYO müdürü Dr. Oktay Karaman, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, Yazı İşleri Müdürü Abdülkadir Tanrıverdi, İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen, Aile Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Melahat Cürgül, İlçe Nüfusu Müdürü Erol Küçükyıldız, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris Kasap, AK Parti İlçe Başkanı Necati Yıldırım, CHP İlçe Başkanı Ahmet Akgün, MHP İlçe Başkanı Erdoğan Işıkdemir, İYİ Parti İlçe Başkanı Nesim Çelik, BTSO Başkanı Ali  Fatoğlu, Nuri Genç(hoca), il genel meclis üyeleri Abdüsselam Çağrıcı, Mürsel Genç, Mustafa Karakaya, Metin Beyaz, muhtarlar, vatandaşlar ve esnaflar katıldı.
Bulancak’ta bir gelenek haline gelen vatandaş, protokol bayramlaşması bu ramazan bayramında da büyük bir katılım ile Bulancak Otogar Düğün Salonunda bayramının birinci günü olan 4 Haziran Salı günü öğleden sonra yapıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda yapılan bayramlaşma da Bulancak ilçe protokolü, siyasi partilerin temsilcileri, dernek başkanları, sivil toplum kuruluşlarının üyeleri hem bayramlaştılar, hem de kaynaştılar.

Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, protokol adına bayramlaşmaya gelenler ile salon girişinde bayramlaşarak ‘hoş geldiniz’  dedi.

Bayramlaşmaya Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, GRÜ BUBYO müdürü Dr. Oktay Karaman, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, Yazı İşleri Müdürü Abdülkadir Tanrıverdi, İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen, Aile Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Melahat Cürgül, İlçe Nüfusu Müdürü Erol Küçükyıldız, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris Kasap, AK Parti İlçe Başkanı Necati Yıldırım, CHP İlçe Başkanı Ahmet Akgün, MHP İlçe Başkanı Erdoğan Işıkdemir, İYİ Parti İlçe Başkanı Nesim Çelik, BTSO Başkanı Ali  Fatoğlu, Nuri Genç(hoca), il genel meclis üyeleri Abdüsselam Çağrıcı, Mürsel Genç, Mustafa Karakaya, Metin Beyaz, muhtarlar, vatandaşlar ve esnaflar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.