Hemşehrimiz Rüstem Güngör kendi işini açtı

EKONOMİ 22.12.2016 - 08:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 4043+ kez okundu.
 

Hemşehrimiz Rüstem Güngör kendi işini açtı

Bulancaklı hemşehrimiz Rüstem Güngör, 28 yıllık sigortacılık hayatı sonrası kendi işyerini açtı.
Bulancak  Ticaret Meslek Lisesinden mezun olduktan sonra gurbete çıkan ve İzmir'e yerleşen Rüstem Güngör, burada evlenerek, sigortacılık ile ilgilenmeye başladı. 30 yıla yaklaşan bu iş hayatını geçenlerde kendi işini kurarak sona erdiren iş adamı Güngör, Egeas Sigorta Ara. Hizm. A. Ş. ile sigorta sektöründe bir marka olarak yoluna devam edecek.19 Aralık Pazartesi günü açılışını yapan Egeas Sigortacılık sahibi Güngör, "28 yıl sonra kendi işimin başındayım. İzmir'de sigorta sektöründe bir çevrem oldu. Artık kendi işimde İzmirli ve burada hayatını devam ettiren hemşehrilerimin de sigortacılık işini yapacağım" dedi.    
Bulancaklı hemşehrimiz Rüstem Güngör, 28 yıllık sigortacılık hayatı sonrası kendi işyerini açtı.
Bulancak  Ticaret Meslek Lisesinden mezun olduktan sonra gurbete çıkan ve İzmir'e yerleşen Rüstem Güngör, burada evlenerek, sigortacılık ile ilgilenmeye başladı. 30 yıla yaklaşan bu iş hayatını geçenlerde kendi işini kurarak sona erdiren iş adamı Güngör, Egeas Sigorta Ara. Hizm. A. Ş. ile sigorta sektöründe bir marka olarak yoluna devam edecek.
19 Aralık Pazartesi günü açılışını yapan Egeas Sigortacılık sahibi Güngör, "28 yıl sonra kendi işimin başındayım. İzmir'de sigorta sektöründe bir çevrem oldu. Artık kendi işimde İzmirli ve burada hayatını devam ettiren hemşehrilerimin de sigortacılık işini yapacağım" dedi.

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.