Hemşerimizden çorba sürprizi

GÜNDEM 23.05.2018 - 17:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3910+ kez okundu.
 

Hemşerimizden çorba sürprizi

Zeytinburnu Belediyesi, iftara yetişemeyen vatandaşlara Cevizlibağ metrobüs ve tramvay durağında sıcak çorba ikram etti. İkram edilen çorbalarla durakta iftarını açan vatandaşlar daha sonra evlerinin yolunu tuttu.
Zeytinburnu Belediyesi, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte hem binlerce kişiyi iftar sofralarında buluşturuyor hem de iftara yolda yakalanan vatandaşların yardımına koşuyor. İnsanlardan teşekkür almanın ve onların gözlerindeki mutluluğu görmenin kendisi için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu belirten Zeytinburnu Belediye Başkanı hemşerimiz Murat Aydın, "Şükürler olsun ki bir Ramazan’a daha kavuştuk. Ramazan ayı boyunca Zeytinburnu’nun bütün mahallelerinde sokak iftarlarımız oluyor. Yaklaşık 50 bin hemşehirimizi meydan ve sokak iftarlarında misafirimiz ediyoruz. Tabi bu bereket ayında işten çıkıp evdeki iftara yetişmeye çalışan hemşehirilerimizi de unutmuyoruz. O yüzden her akşam iftar vaktinde Cevizlibağ metrobüs ve tramvay durağı, Marmaray Kazlıçeşme İstasyonu, Merkezefendi, 15 Temmuz Meydanı ve Belediye Meydanı olmak üzere 5 farklı noktada çorba ikramlarımız oluyor. Bugün de Cevizlibağ metrobüs ve tramvay durağındaki hemşehrilerimizle buluştuk. İftara dakikalar kala çorbamızdan ikram edip onlarla paylaştık. İnsanlardan teşekkür almak, onların gözlerinin içerisindeki mutluluğu hmek benim için çok güzel bir duygu. Rabbim ülkemizi, milletimizi ve tüm mazlumları korusun herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum" ifadelerini kullandı.
Zeytinburnu Belediyesi, iftara yetişemeyen vatandaşlara Cevizlibağ metrobüs ve tramvay durağında sıcak çorba ikram etti. İkram edilen çorbalarla durakta iftarını açan vatandaşlar daha sonra evlerinin yolunu tuttu.

Zeytinburnu Belediyesi, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte hem binlerce kişiyi iftar sofralarında buluşturuyor hem de iftara yolda yakalanan vatandaşların yardımına koşuyor.

İnsanlardan teşekkür almanın ve onların gözlerindeki mutluluğu görmenin kendisi için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu belirten Zeytinburnu Belediye Başkanı hemşerimiz Murat Aydın, "Şükürler olsun ki bir Ramazan’a daha kavuştuk. Ramazan ayı boyunca Zeytinburnu’nun bütün mahallelerinde sokak iftarlarımız oluyor. Yaklaşık 50 bin hemşehirimizi meydan ve sokak iftarlarında misafirimiz ediyoruz. Tabi bu bereket ayında işten çıkıp evdeki iftara yetişmeye çalışan hemşehirilerimizi de unutmuyoruz. O yüzden her akşam iftar vaktinde Cevizlibağ metrobüs ve tramvay durağı, Marmaray Kazlıçeşme İstasyonu, Merkezefendi, 15 Temmuz Meydanı ve Belediye Meydanı olmak üzere 5 farklı noktada çorba ikramlarımız oluyor. Bugün de Cevizlibağ metrobüs ve tramvay durağındaki hemşehrilerimizle buluştuk. İftara dakikalar kala çorbamızdan ikram edip onlarla paylaştık. İnsanlardan teşekkür almak, onların gözlerinin içerisindeki mutluluğu hmek benim için çok güzel bir duygu. Rabbim ülkemizi, milletimizi ve tüm mazlumları korusun herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.