Hep birlikte omuz omuza yürüyoruz

SİYASET 19.03.2019 - 18:46, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2718+ kez okundu.
 

Hep birlikte omuz omuza yürüyoruz

CHP Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, yaptığı açıklamada, “Görünen o ki; Bulancak'ımızın her zamankinden daha çok birlikteliğe, huzura, sevgiye, güvene, istihdam yaratılmasına ve en önemlisi acabasız bir kent olmasına ihtiyaç var” dedi.
Yazılı bir açıklama yapan Başkan Adayı Sıbıç, “Son 15yıldır betona verilen değer kadar; Bulancak'ta yaşayan her vatandaşımızın değer görmeye hakkı var. Eskiden bu şehirde var olan komşuluk, arkadaşlık ve dostluk bağlarının günümüzde onarılmaya ihtiyacı var. Tüm bunları sağlayacak olan da; bu değerlerini kaybetmemiş, siyasette kirlenmemiş kadrolardan geçer. Bu bilinçle yola çıktık ve bu bilinçle büyüyerek yürümeye devam ediyoruz. Aday adaylığı sürecim ve sonrası bu anlamda güzel bir örnektir. O dönem parti içi rakibim olan Basri Gürsoy ve Ömer Mustafa Yılmaz ağabeylerim sonuçlar açıklandıktan sonra tüm deneyimleri ile birlikte erdemli tutumlarıyla yanımızda yer alarak bize güç katmışlardır. Bugün birlikte omuz omuza yürüyoruz. Bu birlikteliğin, erdemin ve inancın gücüdür. Adaylığım açıklandıktan sonra Seçim Komitesi Başkanlığını kabul ederek çalışmaya başlayan, siyasi deneyimleriyle bizleri ve seçimi yönlendiren sevgili ağabeyim Ömer Mustafa Yılmaz 19 Şubat akşamından bu yana gecesini gündüzüne katarak ve hiçbir yere aday olmaksızın bizimle birlikte yürüyor. Herkes takdir eder ki; bu bir birliktelik, özveri örneğidir. İşte bu birliktelik ve bağlılık Bulancaklımın sahip olması gereken sevgi, saygı, hoşgörü, huzur ve güvenin tesis edilmesinin de anahtarıdır. Gelin hep birlikte; ayrışmaların olmadığı, ötekileştirmenin adının dahi anılmadığı, herkese eşit hizmet, güleryüz ve adaletin öne çıktığı bir yönetimi Bulancak'ta birlikte tesis edelim” diye konuştu.
CHP Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, yaptığı açıklamada, “Görünen o ki; Bulancak'ımızın her zamankinden daha çok birlikteliğe, huzura, sevgiye, güvene, istihdam yaratılmasına ve en önemlisi acabasız bir kent olmasına ihtiyaç var” dedi.

Yazılı bir açıklama yapan Başkan Adayı Sıbıç, “Son 15yıldır betona verilen değer kadar; Bulancak'ta yaşayan her vatandaşımızın değer görmeye hakkı var. Eskiden bu şehirde var olan komşuluk, arkadaşlık ve dostluk bağlarının günümüzde onarılmaya ihtiyacı var. Tüm bunları sağlayacak olan da; bu değerlerini kaybetmemiş, siyasette kirlenmemiş kadrolardan geçer. Bu bilinçle yola çıktık ve bu bilinçle büyüyerek yürümeye devam ediyoruz. Aday adaylığı sürecim ve sonrası bu anlamda güzel bir örnektir. O dönem parti içi rakibim olan Basri Gürsoy ve Ömer Mustafa Yılmaz ağabeylerim sonuçlar açıklandıktan sonra tüm deneyimleri ile birlikte erdemli tutumlarıyla yanımızda yer alarak bize güç katmışlardır. Bugün birlikte omuz omuza yürüyoruz. Bu birlikteliğin, erdemin ve inancın gücüdür.

Adaylığım açıklandıktan sonra Seçim Komitesi Başkanlığını kabul ederek çalışmaya başlayan, siyasi deneyimleriyle bizleri ve seçimi yönlendiren sevgili ağabeyim Ömer Mustafa Yılmaz 19 Şubat akşamından bu yana gecesini gündüzüne katarak ve hiçbir yere aday olmaksızın bizimle birlikte yürüyor. Herkes takdir eder ki; bu bir birliktelik, özveri örneğidir. İşte bu birliktelik ve bağlılık Bulancaklımın sahip olması gereken sevgi, saygı, hoşgörü, huzur ve güvenin tesis edilmesinin de anahtarıdır. Gelin hep birlikte; ayrışmaların olmadığı, ötekileştirmenin adının dahi anılmadığı, herkese eşit hizmet, güleryüz ve adaletin öne çıktığı bir yönetimi Bulancak'ta birlikte tesis edelim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.