Hepimizin önceliği Giresun'dur

GÜNDEM 17.08.2017 - 14:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2711+ kez okundu.
 

Hepimizin önceliği Giresun'dur

Belediye Başkanı Kerim Aksu Almanya, Fransa, İstanbul ve Giresun’dan dernek başkanlarının ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, herkesin önceliğinin Giresun olması gerektiğini söyledi.
Başkanlık makamında gerçekleşen toplantıya 20 dernek başkanı katıldı. Gurbetçi dernek başkanlarının sorularını yanıtlayan Başkan Kerim Aksu; "Sizler bu güzel ili bırakıp gurbette geleceğinizi aramak zorunda kaldınız. Her fırsatta derneklerimizi ziyaret ediyorum.  Her gittiğim yerde şunu söylüyorum. Hepimizin bir siyasi görüşü olabilir. Derneklerin, sivil toplum kuruluşlarının ilk önceliği Giresun olmalıdır. Siyaset partilerde yapılır. Derneklerde siyaset olmaz. Olursa herkesi temsil edemez. Birbirimize kenetlenir, birlik ve beraberlik içerisinde olursak bizi kimse yıkamaz. Ben bana oy verenlerinde, vermeyenlerinde başkanıyım. Seçim biter siyaset değil hizmet başlar" dedi. Giresun’da yaptığı çalışmalardan örnek veren Belediye Başkanı Kerim Aksu, Atatürk Meydanı, Gazi Caddesi, Alpaslan Caddesi, Cumhuriyet Meydanı ve Kazancılar Yokuşunun yeniden düzenlendiğini belirterek şöyle devam etti; "Giresun iki önemli meydanla öne çıktı. İmkanım olsa Debboya da bir meydan yaparım. Gazi Caddesi, İstanbul İstiklal Caddesini geçti. Gedikkaya Projemizle Giresun’a yeni bir turizm alternatifi oluşturuyoruz.  Bizim geçmişten aldığımız bir misyon var. 2 Gönüllü Alay çıkaran dedelerin torunlarıyız. Bu kimliğimizi ve tarihi misyonumuzu gelecek kuşaklara aktarma görevimiz var. Sizlerden bulunduğunuz bölgede Giresun kimliğine sahip çıkmanızı, beraberliğinizi bozmamanızı bekliyoruz. Ben her zaman sizlerleyim. Her zaman kapım sizlere açıktır"
Belediye Başkanı Kerim Aksu Almanya, Fransa, İstanbul ve Giresun’dan dernek başkanlarının ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, herkesin önceliğinin Giresun olması gerektiğini söyledi.

Başkanlık makamında gerçekleşen toplantıya 20 dernek başkanı katıldı. Gurbetçi dernek başkanlarının sorularını yanıtlayan Başkan Kerim Aksu; "Sizler bu güzel ili bırakıp gurbette geleceğinizi aramak zorunda kaldınız. Her fırsatta derneklerimizi ziyaret ediyorum.  Her gittiğim yerde şunu söylüyorum. Hepimizin bir siyasi görüşü olabilir. Derneklerin, sivil toplum kuruluşlarının ilk önceliği Giresun olmalıdır. Siyaset partilerde yapılır. Derneklerde siyaset olmaz. Olursa herkesi temsil edemez. Birbirimize kenetlenir, birlik ve beraberlik içerisinde olursak bizi kimse yıkamaz. Ben bana oy verenlerinde, vermeyenlerinde başkanıyım. Seçim biter siyaset değil hizmet başlar" dedi.

Giresun’da yaptığı çalışmalardan örnek veren Belediye Başkanı Kerim Aksu, Atatürk Meydanı, Gazi Caddesi, Alpaslan Caddesi, Cumhuriyet Meydanı ve Kazancılar Yokuşunun yeniden düzenlendiğini belirterek şöyle devam etti; "Giresun iki önemli meydanla öne çıktı. İmkanım olsa Debboya da bir meydan yaparım. Gazi Caddesi, İstanbul İstiklal Caddesini geçti. Gedikkaya Projemizle Giresun’a yeni bir turizm alternatifi oluşturuyoruz.  Bizim geçmişten aldığımız bir misyon var. 2 Gönüllü Alay çıkaran dedelerin torunlarıyız. Bu kimliğimizi ve tarihi misyonumuzu gelecek kuşaklara aktarma görevimiz var. Sizlerden bulunduğunuz bölgede Giresun kimliğine sahip çıkmanızı, beraberliğinizi bozmamanızı bekliyoruz. Ben her zaman sizlerleyim. Her zaman kapım sizlere açıktır"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.