Her bir ferdin derdi, bizim derdimizdir

GÜNDEM 21.01.2019 - 17:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3711+ kez okundu.
 

Her bir ferdin derdi, bizim derdimizdir

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu Cemal Gürsel Caddesi esnafını ziyaret etti.
Cemal Gürsel Caddesi esnafı ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Şenlikoğlu “Vatandaşlarımızın taleplerine yetişmek ve her türlü konuda onlara hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katarak çabalıyoruz” dedi. Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü; “Giresun’umuz için yapılabilecek hizmetler için esnaflarımızla, vatandaşlarımızla gönül birliği içerisinde ve her türlü düşünceye açık bir şekilde ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bizlere bir tavsiyeniz var mı? Giresun’da şöyle bir hizmet yaparsak iyi olur diyeceğimiz düşünceler var mı? Varsa onları dile getirmek, dinlemek ve hemhal olmak için bu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın müreffeh bir yaşam sürdürmesi için elimizden gelen gayreti uygulamaya hazırız. Bizim ilk öncelikli çalışmalarımız arasında bize ihtiyaç duyulan her yerde bizlerin var olması toplumsal ve sosyal konularda, daha duyarlı olmak. Vatandaşlarımızın taleplerine yetişmek ve her türlü konuda onlara hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katarak çabalıyoruz. Esnafımızın, üreten ve katma değer sağlayan herkesin şehrimizin gelişmesinde önemli bir katkı sağladığını görmekteyiz. İş ve ekmek üreten insanlarımız için ne yapsak azdır. Büyük küçük esnaf ayrımı gözetmeden tüm esnafımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Toplumumuzdaki her bir ferdin derdi, bizim derdimizdir. Dertleri çözeceğiz ki, şehrimizin ve halkımızın daha refah içinde kalkınmasını hep birlikte sağlayacağız. Şehrimiz için çalışmalı ve üretmeliyiz. Şehrimizi geliştirecek, kalkındıracak, katma değer ve istihdam sağlayacak tüm imkânları sağlamayı hedefliyoruz” dedi.  
AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu Cemal Gürsel Caddesi esnafını ziyaret etti.

Cemal Gürsel Caddesi esnafı ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Şenlikoğlu “Vatandaşlarımızın taleplerine yetişmek ve her türlü konuda onlara hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katarak çabalıyoruz” dedi.

Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü; “Giresun’umuz için yapılabilecek hizmetler için esnaflarımızla, vatandaşlarımızla gönül birliği içerisinde ve her türlü düşünceye açık bir şekilde ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bizlere bir tavsiyeniz var mı? Giresun’da şöyle bir hizmet yaparsak iyi olur diyeceğimiz düşünceler var mı? Varsa onları dile getirmek, dinlemek ve hemhal olmak için bu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın müreffeh bir yaşam sürdürmesi için elimizden gelen gayreti uygulamaya hazırız. Bizim ilk öncelikli çalışmalarımız arasında bize ihtiyaç duyulan her yerde bizlerin var olması toplumsal ve sosyal konularda, daha duyarlı olmak. Vatandaşlarımızın taleplerine yetişmek ve her türlü konuda onlara hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katarak çabalıyoruz. Esnafımızın, üreten ve katma değer sağlayan herkesin şehrimizin gelişmesinde önemli bir katkı sağladığını görmekteyiz. İş ve ekmek üreten insanlarımız için ne yapsak azdır. Büyük küçük esnaf ayrımı gözetmeden tüm esnafımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Toplumumuzdaki her bir ferdin derdi, bizim derdimizdir. Dertleri çözeceğiz ki, şehrimizin ve halkımızın daha refah içinde kalkınmasını hep birlikte sağlayacağız. Şehrimiz için çalışmalı ve üretmeliyiz. Şehrimizi geliştirecek, kalkındıracak, katma değer ve istihdam sağlayacak tüm imkânları sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.