Her duyuma itibar etmeyin!

SAĞLIK 19.03.2020 - 16:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3478+ kez okundu.
 

Her duyuma itibar etmeyin!

Son günlerde toplum arasında anlamsızca algı oluşturan bazı kişiler, vatandaşları panik havasına sürüklemeye devam ediyor. Ülkemizde de baş gösteren ve son olarak 2 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan koronavirüs ile ilgili ‘Bulancak’ta pozitif vaka var’ söylentileri üzerine edindiğimiz bilgilere göre Bulancak’ta da tüm ilçelerde olduğu gibi şüphe ile hastaneye gelen vatandaşların Sağlık Bakanlığı tarafından Referans Hastane olarak belirlenen GRÜ Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesine gönderilerek Giresun’da değerlendirildiği öğrenildi. Gazetemizin edindiği bilgilere göre koronavirüs şüphesi ile hastaneye başvuran vatandaşların izole bir şekilde 112 ambulansları ile GRÜ Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesine gönderildiği, orada yapılan tetkiklerin ardından sonuçlarının Samsun’a gönderildiği ve gerekli işlemlerin burada yürütüldüğü ifade edildi. Resmi makamlar harici kimseye itimat edilmemesini kaydeden yetkililer, şüpheli hastaların takip ve tedavilerinin karantina boyunca GRÜ Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde yapıldığını, Bulancak’ta bu şekilde olan şüpheli hastaların aynı şekilde Giresun’a sevk edildiğini belirtiler.

Son günlerde toplum arasında anlamsızca algı oluşturan bazı kişiler, vatandaşları panik havasına sürüklemeye devam ediyor. Ülkemizde de baş gösteren ve son olarak 2 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan koronavirüs ile ilgili ‘Bulancak’ta pozitif vaka var’ söylentileri üzerine edindiğimiz bilgilere göre Bulancak’ta da tüm ilçelerde olduğu gibi şüphe ile hastaneye gelen vatandaşların Sağlık Bakanlığı tarafından Referans Hastane olarak belirlenen GRÜ Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesine gönderilerek Giresun’da değerlendirildiği öğrenildi.

Gazetemizin edindiği bilgilere göre koronavirüs şüphesi ile hastaneye başvuran vatandaşların izole bir şekilde 112 ambulansları ile GRÜ Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesine gönderildiği, orada yapılan tetkiklerin ardından sonuçlarının Samsun’a gönderildiği ve gerekli işlemlerin burada yürütüldüğü ifade edildi.

Resmi makamlar harici kimseye itimat edilmemesini kaydeden yetkililer, şüpheli hastaların takip ve tedavilerinin karantina boyunca GRÜ Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde yapıldığını, Bulancak’ta bu şekilde olan şüpheli hastaların aynı şekilde Giresun’a sevk edildiğini belirtiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.