Her sene aynı hikaye

SPOR 03.09.2018 - 17:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3511+ kez okundu.
 

Her sene aynı hikaye

BAL’da mücadele etmeye başladığı sezondan itibaren bir tülü maddi sorunlarını çözemeyen 1926 Bulancak sporda bu sezonda işler istenildiği gibi gitmiyor.
Her sene yönetim krizi ile karşı karşıya kalan 1926 Bulancak spor da bu sene de aynı hikaye ile çok sıkıntılı bir dönemin ardından son anda oluşan yönetim kurulu da maddi soruna deva olamadı. Senelerdir maddi kaynak bulmakta zorluklar yaşayan 1926 Bulancak spor da başkan olarak kulübe sahip çıktığı ileri sürülen başkanın istifası ile birlikte kulüp yarı yolda kalmış gibi oldu. Ligin başlamasına az bir süre kala, transfer edilen futbolcular ve spor malzemeleri içinde gerekli olan mali durum hiç de iyi değil. Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın maddi ve manevi olarak 1926 Bulancak sporun yanındayım demesinin yeterli olmadığı bilinen bir gerçektir. Daha önceki sezonlarda har vurup harman savuran bazı yöneticilerin bugünleri düşünmediği de spor kamuoyu tarafından biliniyor. Bugün gelinen noktada 1926 Bulancak sporun lig boyunca maliyeti karşılayacağı bir kalıcı kaynakta yoktur. Bazı yönetim kurulu üyeleri, belediye ve birkaç sporu seven sponsorun desteği ile ligi her sene zar zor tamamlayan 1926 Bulancak spor, bir daha aynı sorunlar ile karşılaşmak istemiyorsa kulübe kaynak sağlayacak projelerin üretilmesi gerekir. 1926 Bulancak spora kalıcı gelir kaynakları bulmak içinde yönetim kurulunun girişimlerde bulunması ve en kısa zaman da kaynakların gelir sağlayacak bir yapının kulüpte kurulması şarttır. Bu kaynak işi “ha bugün, ha yarın yapılır” diye geriye atılırsa, daha çok sezon önceleri maddi durum için kapılar çalınır durur.                 
BAL’da mücadele etmeye başladığı sezondan itibaren bir tülü maddi sorunlarını çözemeyen 1926 Bulancak sporda bu sezonda işler istenildiği gibi gitmiyor.

Her sene yönetim krizi ile karşı karşıya kalan 1926 Bulancak spor da bu sene de aynı hikaye ile çok sıkıntılı bir dönemin ardından son anda oluşan yönetim kurulu da maddi soruna deva olamadı.

Senelerdir maddi kaynak bulmakta zorluklar yaşayan 1926 Bulancak spor da başkan olarak kulübe sahip çıktığı ileri sürülen başkanın istifası ile birlikte kulüp yarı yolda kalmış gibi oldu. Ligin başlamasına az bir süre kala, transfer edilen futbolcular ve spor malzemeleri içinde gerekli olan mali durum hiç de iyi değil. Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın maddi ve manevi olarak 1926 Bulancak sporun yanındayım demesinin yeterli olmadığı bilinen bir gerçektir.

Daha önceki sezonlarda har vurup harman savuran bazı yöneticilerin bugünleri düşünmediği de spor kamuoyu tarafından biliniyor. Bugün gelinen noktada 1926 Bulancak sporun lig boyunca maliyeti karşılayacağı bir kalıcı kaynakta yoktur. Bazı yönetim kurulu üyeleri, belediye ve birkaç sporu seven sponsorun desteği ile ligi her sene zar zor tamamlayan 1926 Bulancak spor, bir daha aynı sorunlar ile karşılaşmak istemiyorsa kulübe kaynak sağlayacak projelerin üretilmesi gerekir.

1926 Bulancak spora kalıcı gelir kaynakları bulmak içinde yönetim kurulunun girişimlerde bulunması ve en kısa zaman da kaynakların gelir sağlayacak bir yapının kulüpte kurulması şarttır. Bu kaynak işi “ha bugün, ha yarın yapılır” diye geriye atılırsa, daha çok sezon önceleri maddi durum için kapılar çalınır durur.    

            

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.