Her şey Giresun’umuz için

GÜNDEM 06.02.2019 - 17:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3369+ kez okundu.
 

Her şey Giresun’umuz için

AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu Aksu Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Her fırsatta esnaflar ve vatandaşlarla buluşan Belediye Başkan Adayı Şenlikoğlu, Aksu Mahallesinde hemşehrileriyle hasret giderdi. Esnaf ve hemşehrileriyle istişarelerde bulunan Şenlikoğlu her fırsatta esnaf ve mahalle sakinlerini ziyaret ederek, ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek çözüm için çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade etti. İstişareler kapsamında oluşan ortak akıl ortamından şehrin kazançlı çıkacağını kaydeden Şenlikoğlu, Gönül Belediyeciliği düsturuyla toplumun bütün kesimleriyle bir araya gelmeyi sürdüreceklerini dile getirdi. Şenlikoğlu “Şehrimizin ihtiyaçları için ne lazımsa yapılacak. Projelerimizi açıklamaya devam edeceğiz. İnşallah 31 Mart’tan sonra bu açıkladığımız projeleri tüm Giresun’un hizmetinize sunacağız. Memleketimizin gönlü güzel insanlarına bizlere gösterdikleri ilgi, alaka ve teveccüh için teşekkür ediyorum. Her şey Memleket için, Her şey Giresun’umuz için” dedi.
AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu Aksu Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Her fırsatta esnaflar ve vatandaşlarla buluşan Belediye Başkan Adayı Şenlikoğlu, Aksu Mahallesinde hemşehrileriyle hasret giderdi.

Esnaf ve hemşehrileriyle istişarelerde bulunan Şenlikoğlu her fırsatta esnaf ve mahalle sakinlerini ziyaret ederek, ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek çözüm için çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade etti.

İstişareler kapsamında oluşan ortak akıl ortamından şehrin kazançlı çıkacağını kaydeden Şenlikoğlu, Gönül Belediyeciliği düsturuyla toplumun bütün kesimleriyle bir araya gelmeyi sürdüreceklerini dile getirdi.

Şenlikoğlu “Şehrimizin ihtiyaçları için ne lazımsa yapılacak. Projelerimizi açıklamaya devam edeceğiz. İnşallah 31 Mart’tan sonra bu açıkladığımız projeleri tüm Giresun’un hizmetinize sunacağız. Memleketimizin gönlü güzel insanlarına bizlere gösterdikleri ilgi, alaka ve teveccüh için teşekkür ediyorum. Her şey Memleket için, Her şey Giresun’umuz için” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.