Her temas bir iz bırakır

GÜNDEM 14.02.2019 - 17:19, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2424+ kez okundu.
 

Her temas bir iz bırakır

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut okul ziyaretlerine Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile devam etti.
Müdür Bulut’u ziyaretinde okul öğrencileri coşkuyla karşıladı. Bulut, “Bu sıcak karşılama ve misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum” dedi. Bulut, “Bu ziyaretlerle amacımız öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi yakından görüp tanışmak.  Hocalarımızı bir defa olsun vicahi olarak görmek ve tanımak amacıyla okullarımızı ziyaret ediyoruz. Her temas bir iz bırakır. Bazen insanlar birbirini gıyaben tanıyor. Gıyaben tanıdığı zaman tanışma eylemi gerçekleşmiş olmuyor. Yüz yüze ve konuşarak, sohbet ederek birbirini tanımak daha doğru ve daha güzeldir” dedi. Öğrencilerin yeni okulumuza ne zaman gidiyoruz sorusuna ise yakın zamanda diyerek öğrencilerin yüreğine su serpti.  
Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut okul ziyaretlerine Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile devam etti.

Müdür Bulut’u ziyaretinde okul öğrencileri coşkuyla karşıladı. Bulut, “Bu sıcak karşılama ve misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum” dedi. Bulut, “Bu ziyaretlerle amacımız öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi yakından görüp tanışmak.  Hocalarımızı bir defa olsun vicahi olarak görmek ve tanımak amacıyla okullarımızı ziyaret ediyoruz. Her temas bir iz bırakır. Bazen insanlar birbirini gıyaben tanıyor. Gıyaben tanıdığı zaman tanışma eylemi gerçekleşmiş olmuyor. Yüz yüze ve konuşarak, sohbet ederek birbirini tanımak daha doğru ve daha güzeldir” dedi.

Öğrencilerin yeni okulumuza ne zaman gidiyoruz sorusuna ise yakın zamanda diyerek öğrencilerin yüreğine su serpti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.