Her türlü desteği vereceğiz

SPOR 13.06.2018 - 11:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3562+ kez okundu.
 

Her türlü desteği vereceğiz

AK Parti Giresun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Cemal Öztürk Giresunspor’u ziyaret ederek güzel temennilerde bulundu.
Başkan Mustafa Bozbağ tarafından kulüp binasında karşılana Öztürk, “Giresunspor'u ziyaret etmekten çok memnunuz. Giresunspor Giresun'u temsil eden bir markamız. Teşekkürlerimi sunuyorum. Geçen sene arzulanan şampiyonluğuna ulaşılamadı ama ses getiren bir Giresunspor oldu. Giresunspor'un bu sene ipi göğüsleyeceğine inanıyoruz. Her türlü desteği vereceğiz. Nurettin bey yine aramızda olacak. Biz büyük bir aileyiz. 24 Hazirandan sonra seçilsekte seçilmesekte desteklerimiz sürecek. Giresunsporun ilk şampiyonluğuna şahit olmuş bir kardeşinizim. Maça korsan gidiyorduk bilet alamıyorduk tırmanıyorduk polis bizi copla dövüyordu. İlk dayağımı Giresunspor için yedim. Kızılağaçlar vardı onlara çıkıp izlerdik. Kulübümüzün kalıcı gelir yapısına kavuşması için katkımız olacak. Bozbağ başkanlığında Giresunspor bütün kulüplerin üzerinde yer almıştır, takdir edilmiştir. Federasyondaki arkadaşlarım bile bunu söylüyor. Bütün kulüpler borç batağında. Taraftar şampiyonluk istiyor bu sevinci yaşatmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu dönem sorumluluğumuz daha da arttı. Gerekeni yapacağız. Şehrin yerel yönetiminin de destek vermesi gerekir. Alt yapıya önem vermeliyiz. Bunları başardığımızda çok güzel şeyler yapacağız” dedi. Başkan Bozbağ ise teşekkür ederek, “Her zaman yanımızda oldular. Kendilerine hem desteklerinden hemde ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
AK Parti Giresun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Cemal Öztürk Giresunspor’u ziyaret ederek güzel temennilerde bulundu.

Başkan Mustafa Bozbağ tarafından kulüp binasında karşılana Öztürk, “Giresunspor'u ziyaret etmekten çok memnunuz. Giresunspor Giresun'u temsil eden bir markamız. Teşekkürlerimi sunuyorum. Geçen sene arzulanan şampiyonluğuna ulaşılamadı ama ses getiren bir Giresunspor oldu. Giresunspor'un bu sene ipi göğüsleyeceğine inanıyoruz. Her türlü desteği vereceğiz. Nurettin bey yine aramızda olacak. Biz büyük bir aileyiz. 24 Hazirandan sonra seçilsekte seçilmesekte desteklerimiz sürecek. Giresunsporun ilk şampiyonluğuna şahit olmuş bir kardeşinizim. Maça korsan gidiyorduk bilet alamıyorduk tırmanıyorduk polis bizi copla dövüyordu. İlk dayağımı Giresunspor için yedim. Kızılağaçlar vardı onlara çıkıp izlerdik. Kulübümüzün kalıcı gelir yapısına kavuşması için katkımız olacak. Bozbağ başkanlığında Giresunspor bütün kulüplerin üzerinde yer almıştır, takdir edilmiştir. Federasyondaki arkadaşlarım bile bunu söylüyor. Bütün kulüpler borç batağında. Taraftar şampiyonluk istiyor bu sevinci yaşatmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu dönem sorumluluğumuz daha da arttı. Gerekeni yapacağız. Şehrin yerel yönetiminin de destek vermesi gerekir. Alt yapıya önem vermeliyiz. Bunları başardığımızda çok güzel şeyler yapacağız” dedi.

Başkan Bozbağ ise teşekkür ederek, “Her zaman yanımızda oldular. Kendilerine hem desteklerinden hemde ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.