Her türlü oyunun karşısında olacağız

GÜNDEM 13.08.2018 - 18:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2216+ kez okundu.
 

Her türlü oyunun karşısında olacağız

Bulancak Genç İşadamları Derneği(BUGİAD) Başkanı Dursun Karahasan, ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararlarını şiddetle kınadı.
Karahasan, “Son günlerde ülkemiz kamuoyunu oldukça meşgul eden;  ülkemizde FETO Terör örgütüne desteklerinden dolayı yargılanan ABD vatandaşı Rahip Bronson’un serbest bırakılması için ABD’nin kural tanımaz yaptırımlar içeren tehdit mesajları sonrası ülkemiz ekonomisindeki gelişmeler sonrası Bulancak Genç İşadamları Derneği(BGİAD) olarak tavrımızı ve düşüncelerimizi kamuoyu ile paylaşmak zaruri olmuştur” dedi. Bulancak Genç İşadamları Derneği(BUGİAD) Yönetim kurulu başkanı Karahasan, ABD’nin yaptırımlarının kabul edilemez olduğunu belirterek, “Tüm üyelerimiz olarak Devletimizin bu kararlara karşı tüm adımlarını destekleyeceğimizin ve devletimizin yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz. ABD Başkanı Donalt Trump’un Hukuk tanımaz ve eşkıya mantığı ile attığı Twitlerle Ortadoğu, Uzakdoğu ve Batılı ülkelere yönelik olarak yürüttüğü gerilim politikalarını Türkiye üzerinde de uygulamaya kalkışmış olmasını İşadamları olarak asla kabul etmiyoruz. ABD’nin de başta fetö terör örgütü lideri ve diğer teröristleri ülkesinde himaye eden bir ülke ve yöneticilerinin ülkemize adalet, hukuk dersi vermeye kalkışması anlaşılır bir durum değildir. ABD ve yetkilileri Türkiye Cumhuriyetinin hiçbir zaman tehdit ve şantajlara boyun eğmeyeceğini anlamalı ve müttefiklik ilişkilerimize daha fazla zarar vermeden bu eylemlerinden vazgeçmelidir. Geçmiş tüm tarihimiz boyunca ecdadımız ve son olarak Türkiye Cumhuriyetimiz milletiyle bir bütün ve bağımsızlığından asla ödün vermeyen bir ülkedir. Biz Bulancak Genç İşadamları Derneği(BUGİAD) olarak tarih boyunca Devletimizin üzerinde oynanan oyunların defalarca bozulduğu gibi bu kez de Allah’ın izni ve halkımızın feraseti Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın dirayeti sayesinde tutmayacak ve bozguna uğrayacaktır. Devletimize karşı oynanan her türlü oyunların karşısında olacağız. Milletimiz ve iş dünyamızla birlikte hareket ederek bu oyunların bozulması için çalışacağız. ABD başlattığı yaptırım kararlarını gözden geçirmeli, ülkemiz aleyhine geliştirdiği kriz politikalarına bir an önce son vermelidir. Bu hem ülkelerimiz ve halklarımız arasındaki dostluğun devamı, hem de devletlerarası ilişkinin çıkarları gereğidir. Çatışmanın hiçbir ülkeye ve halka yararı olmamaktadır” diye konuştu.  
Bulancak Genç İşadamları Derneği(BUGİAD) Başkanı Dursun Karahasan, ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararlarını şiddetle kınadı.

Karahasan, “Son günlerde ülkemiz kamuoyunu oldukça meşgul eden;  ülkemizde FETO Terör örgütüne desteklerinden dolayı yargılanan ABD vatandaşı Rahip Bronson’un serbest bırakılması için ABD’nin kural tanımaz yaptırımlar içeren tehdit mesajları sonrası ülkemiz ekonomisindeki gelişmeler sonrası Bulancak Genç İşadamları Derneği(BGİAD) olarak tavrımızı ve düşüncelerimizi kamuoyu ile paylaşmak zaruri olmuştur” dedi.

Bulancak Genç İşadamları Derneği(BUGİAD) Yönetim kurulu başkanı Karahasan, ABD’nin yaptırımlarının kabul edilemez olduğunu belirterek, “Tüm üyelerimiz olarak Devletimizin bu kararlara karşı tüm adımlarını destekleyeceğimizin ve devletimizin yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz. ABD Başkanı Donalt Trump’un Hukuk tanımaz ve eşkıya mantığı ile attığı Twitlerle Ortadoğu, Uzakdoğu ve Batılı ülkelere yönelik olarak yürüttüğü gerilim politikalarını Türkiye üzerinde de uygulamaya kalkışmış olmasını İşadamları olarak asla kabul etmiyoruz. ABD’nin de başta fetö terör örgütü lideri ve diğer teröristleri ülkesinde himaye eden bir ülke ve yöneticilerinin ülkemize adalet, hukuk dersi vermeye kalkışması anlaşılır bir durum değildir. ABD ve yetkilileri Türkiye Cumhuriyetinin hiçbir zaman tehdit ve şantajlara boyun eğmeyeceğini anlamalı ve müttefiklik ilişkilerimize daha fazla zarar vermeden bu eylemlerinden vazgeçmelidir. Geçmiş tüm tarihimiz boyunca ecdadımız ve son olarak Türkiye Cumhuriyetimiz milletiyle bir bütün ve bağımsızlığından asla ödün vermeyen bir ülkedir. Biz Bulancak Genç İşadamları Derneği(BUGİAD) olarak tarih boyunca Devletimizin üzerinde oynanan oyunların defalarca bozulduğu gibi bu kez de Allah’ın izni ve halkımızın feraseti Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın dirayeti sayesinde tutmayacak ve bozguna uğrayacaktır. Devletimize karşı oynanan her türlü oyunların karşısında olacağız. Milletimiz ve iş dünyamızla birlikte hareket ederek bu oyunların bozulması için çalışacağız. ABD başlattığı yaptırım kararlarını gözden geçirmeli, ülkemiz aleyhine geliştirdiği kriz politikalarına bir an önce son vermelidir. Bu hem ülkelerimiz ve halklarımız arasındaki dostluğun devamı, hem de devletlerarası ilişkinin çıkarları gereğidir. Çatışmanın hiçbir ülkeye ve halka yararı olmamaktadır” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.