Her şey Mert için...

SAĞLIK 08.12.2016 - 16:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3571+ kez okundu.
 

Her şey Mert için...

Bulancak Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Mert Özdemir,...
...lösemi hastalığı ile mücadele ediyor. Bir yıldan uzun bir süredir hastalıkla mücadele eden Mert’in hastalığını yenebilmesi için yardıma ve morale ihtiyacı var.Okul Müdürü Osman Misket'in girişimleriyle, okulda Mert için yardım kampanyası düzenlendi. Öğretmenler ve Mert’in arkadaşları kampanyaya yoğun ilgi gösterdiler. Okulun girişinde Mert için hazırlanan köşede arkadaşları ve öğretmenler yardımlarını yapıyorlar. Hayatının baharında bu zorlu hastalıkla savaşan Mert için arkadaşları ve öğretmenleri ellerinden gelen yardımı yapmaya haz olduklarını söylediler. Arkadaşlarının Mert’e mesajı ise şu şekilde; 'MERT ÖZDEMİR YANINDAYIZ, SAĞLIKLA SAAN KAVUŞACAĞIMIZ GÜNÜ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ' oldu. 
Bulancak Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Mert Özdemir,...
...lösemi hastalığı ile mücadele ediyor. Bir yıldan uzun bir süredir hastalıkla mücadele eden Mert’in hastalığını yenebilmesi için yardıma ve morale ihtiyacı var.
Okul Müdürü Osman Misket'in girişimleriyle, okulda Mert için yardım kampanyası düzenlendi. Öğretmenler ve Mert’in arkadaşları kampanyaya yoğun ilgi gösterdiler. Okulun girişinde Mert için hazırlanan köşede arkadaşları ve öğretmenler yardımlarını yapıyorlar. Hayatının baharında bu zorlu hastalıkla savaşan Mert için arkadaşları ve öğretmenleri ellerinden gelen yardımı yapmaya haz olduklarını söylediler. Arkadaşlarının Mert’e mesajı ise şu şekilde; 'MERT ÖZDEMİR YANINDAYIZ, SAĞLIKLA SAAN KAVUŞACAĞIMIZ GÜNÜ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ' oldu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.