HEYELAN KOVANLIK YOLUNU KAPATTI

GÜNDEM 02.01.2020 - 17:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3645+ kez okundu.
 

HEYELAN KOVANLIK YOLUNU KAPATTI

Pazartesi günü öğle saatlerinde meydana gelen heyelan nedeniyle Bulancak-Kovanlık Karayolunun trafiğe kapanması sonrası Kaymakam Tuna, olay yerinde incelemelerde bulunarak önceliklerinin vatandaşların can ve mal güvenliği olduğunu söyledi.
Kovanlık yolunda Pazartesi öğle saatlerinde meydana gelen heyelanda Bulancak – Kovanlık karayolu trafik ulaşımına kapandı. Alınan bilgiye göre Bulancak-Kovanlık karayolunun taş ocağı mevkiinde meydana gelen heyelan sonrası kaya parçaları ve toprak yola sürüklenerek karayolunu trafiğe kapattı. Yolun ulaşıma açılması için karayolları ekiplerinin çalışma başlattığı öğrenilirken, Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna ise olay yerine giderek yetkililerden bilgi aldı. Ulaşımın Alibeyköy istikametinden sağlandığı ifade eden Kaymakam Tuna, gün içerisinde yetkililerin raporlarını hazırladığını ve ivedi bir şekilde servis yolu açılacağını söyledi. Kaymakam Tuna, daha sonra Kovanlık’ta yetkililerle bir araya gelerek vatandaşların can ve mal güvenliği nedeniyle trafik güvenliğinin alınması için gerekli talimatları verdi.
Pazartesi günü öğle saatlerinde meydana gelen heyelan nedeniyle Bulancak-Kovanlık Karayolunun trafiğe kapanması sonrası Kaymakam Tuna, olay yerinde incelemelerde bulunarak önceliklerinin vatandaşların can ve mal güvenliği olduğunu söyledi.

Kovanlık yolunda Pazartesi öğle saatlerinde meydana gelen heyelanda Bulancak – Kovanlık karayolu trafik ulaşımına kapandı.

Alınan bilgiye göre Bulancak-Kovanlık karayolunun taş ocağı mevkiinde meydana gelen heyelan sonrası kaya parçaları ve toprak yola sürüklenerek karayolunu trafiğe kapattı.

Yolun ulaşıma açılması için karayolları ekiplerinin çalışma başlattığı öğrenilirken, Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna ise olay yerine giderek yetkililerden bilgi aldı.

Ulaşımın Alibeyköy istikametinden sağlandığı ifade eden Kaymakam Tuna, gün içerisinde yetkililerin raporlarını hazırladığını ve ivedi bir şekilde servis yolu açılacağını söyledi.

Kaymakam Tuna, daha sonra Kovanlık’ta yetkililerle bir araya gelerek vatandaşların can ve mal güvenliği nedeniyle trafik güvenliğinin alınması için gerekli talimatları verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.