HEYELAN MI? PATLAMA MI?

GÜNDEM 06.01.2020 - 17:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3615+ kez okundu.
 

HEYELAN MI? PATLAMA MI?

Geçtiğimiz hafta Bulancak Kovanlık Karayolunda gerçekleşen heyelanla ilgili şüpheler akılları karıştırdı.
Köy sakinlerinden edinilen bilgiye göre heyelan olan bölgede taş ocağının bulunduğu ve meydana gelen heyelanın patlamalar nedeniyle gerçekleştiği ileri sürüldü. Kovanlık’a ait Düz Mahalle’nin alt tarafında meydana gelen heyelanın taş ocağında yapılan patlamalar sonrası meydana geldiğini ileri süren vatandaşlar, bu olayın sorumlularının gün yüzüne çıkartılmasını beklediklerini ifade ettiler. Patlama sonrası meydana gelen heyelanın gazetelerde normal bir doğa olayı olarak lanse edilmesinin yanlış olduğunu vurgulayan vatandaşlar, burada meydana gelen heyelanın patlama sonrası gerçekleştiğini ve vatandaşların tehlike altında bırakıldığını kaydettiler. Çalışmaların devam ettiği bölgede en az 15 gün yolun kullanıma açılamayacağı öğrenilirken, Düz Mahallede de bir çok vatandaşın güzergahının tehlikeye girdiği ve öğrencilerin okul yolunda sıkıntı yaşadıkları kaydedildi. Yetkililerin burada ki olayı aydınlatması ve vatandaşların can güvenliğinin bir an önce giderilmesi bekleniyor.  
Geçtiğimiz hafta Bulancak Kovanlık Karayolunda gerçekleşen heyelanla ilgili şüpheler akılları karıştırdı.

Köy sakinlerinden edinilen bilgiye göre heyelan olan bölgede taş ocağının bulunduğu ve meydana gelen heyelanın patlamalar nedeniyle gerçekleştiği ileri sürüldü.

Kovanlık’a ait Düz Mahalle’nin alt tarafında meydana gelen heyelanın taş ocağında yapılan patlamalar sonrası meydana geldiğini ileri süren vatandaşlar, bu olayın sorumlularının gün yüzüne çıkartılmasını beklediklerini ifade ettiler.

Patlama sonrası meydana gelen heyelanın gazetelerde normal bir doğa olayı olarak lanse edilmesinin yanlış olduğunu vurgulayan vatandaşlar, burada meydana gelen heyelanın patlama sonrası gerçekleştiğini ve vatandaşların tehlike altında bırakıldığını kaydettiler.

Çalışmaların devam ettiği bölgede en az 15 gün yolun kullanıma açılamayacağı öğrenilirken, Düz Mahallede de bir çok vatandaşın güzergahının tehlikeye girdiği ve öğrencilerin okul yolunda sıkıntı yaşadıkları kaydedildi.

Yetkililerin burada ki olayı aydınlatması ve vatandaşların can güvenliğinin bir an önce giderilmesi bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.