Heyelanlı bölgede dinamit vatandaşları tedirgin ediyor

YAŞAM 21.08.2017 - 14:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2874+ kez okundu.
 

Heyelanlı bölgede dinamit vatandaşları tedirgin ediyor

Bulancak'a bağlı Kovanlık Beldesi Düz Mahalle yakınlarında taş ocağında yaşanan dinamit patlamaları vatandaşları canından bezdirdi.
Dinamit patlaması nedeniyle korku dolu anlar yaşayan mahalle halkı taş ocağının çalışmalarını durdurmaları için olay yerine gittiler. Kalabalık vatandaş topluluğu olay yerine jandarmaların gelmesinin ardından aldıkları söze istinaden olay yerinden ayrıldılar. Alınan bilgiye göre heyelan bölgesi olan bu alanda patlama yapılmasının tehlike arz ettiği ve yetkililerin bu duruma müdahale etmelerin beklendiği öğrenildi. Konu hakkında gazetemize bilgi veren Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, vatandaşların şikayetleri üzerine dün ocakta çalışmayı durduklarını, yapılan incelemeler sonrası gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.
Bulancak'a bağlı Kovanlık Beldesi Düz Mahalle yakınlarında taş ocağında yaşanan dinamit patlamaları vatandaşları canından bezdirdi.

Dinamit patlaması nedeniyle korku dolu anlar yaşayan mahalle halkı taş ocağının çalışmalarını durdurmaları için olay yerine gittiler. Kalabalık vatandaş topluluğu olay yerine jandarmaların gelmesinin ardından aldıkları söze istinaden olay yerinden ayrıldılar. Alınan bilgiye göre heyelan bölgesi olan bu alanda patlama yapılmasının tehlike arz ettiği ve yetkililerin bu duruma müdahale etmelerin beklendiği öğrenildi.

Konu hakkında gazetemize bilgi veren Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, vatandaşların şikayetleri üzerine dün ocakta çalışmayı durduklarını, yapılan incelemeler sonrası gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.