Hisarkaya son yolculuğuna uğurlandı

VEFAT 27.02.2020 - 17:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4041+ kez okundu.
 

Hisarkaya son yolculuğuna uğurlandı

Giresun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği eski başkanı Hacı Ali Hisarkaya son yolculuğuna uğurlandı.
Uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Hisarkaya’nın cenaze namazı Hacı Miktat Caminde kılındı. Cenazeye Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Belediye Başkan Yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, birçok kurum ve kuruluşun daire müdürleri, ailesi, sevenleri ve dostları katılarak Hisarkaya’yı son yolculuğuna uğurladı. Rahmetli Hacı Ali Hisarkaya bir dönem Giresun siyasetine damga vuran ve yıllarca esnaf teşkilatında başkanlık yaptı. Görev yaptığı dönemlerde Giresun’un gelişimi ve tanıtımı adına önemli görevler üstlenen Hisarkaya babacan ve yardımsever tavrıyla herkes tarafından seviliyordu.
Giresun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği eski başkanı Hacı Ali Hisarkaya son yolculuğuna uğurlandı.

Uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Hisarkaya’nın cenaze namazı Hacı Miktat Caminde kılındı. Cenazeye Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Belediye Başkan Yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, birçok kurum ve kuruluşun daire müdürleri, ailesi, sevenleri ve dostları katılarak Hisarkaya’yı son yolculuğuna uğurladı.

Rahmetli Hacı Ali Hisarkaya bir dönem Giresun siyasetine damga vuran ve yıllarca esnaf teşkilatında başkanlık yaptı. Görev yaptığı dönemlerde Giresun’un gelişimi ve tanıtımı adına önemli görevler üstlenen Hisarkaya babacan ve yardımsever tavrıyla herkes tarafından seviliyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.