Hizmet ederken kimseyi ayırt etmedik

SİYASET 14.03.2019 - 17:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3408+ kez okundu.
 

Hizmet ederken kimseyi ayırt etmedik

AK Parti Giresun Milletvekili Av. Sabri Öztürk, Keşap'ta yerel seçim çalışmalarına katıldı.
Milletvekili Öztürk Keşap Belediye Başkanı ve Keşap AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Emür'ün seçim ofisini ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Seçim Ofisi sonrasında Akın Çorap, Nuss Tekstil ve Alsan İşletmelerine ziyaret gerçekleştirdiler. Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Milletvekili Sabri Öztürk, 31 Mart yerel seçimleri öncesi bizlere destek için geldi. Keşap'ı 5 yıldır en güzel hizmet ve projelerle buluşturmak için gece gündüz çalıştıklarının altını çizen Başkan Emür “Bugünkü ziyaretlerimize Sayın Milletvekilimiz Sabri Öztürk'ün katılımlarıyla birlikte ilçemizde bulunan Akın Çorap, Nuss Tekstil ve Alsan İşletmelerine gerçekleştirdik. Tüm çalışan kardeşlerimize işlerinde kolaylıklar diliyorum. Bu yeni dönemde daha güçlü bir şekilde çalışacağız. Biz hemşerilerimize ve Keşap’ımıza hizmet ederken kimseyi ayırt etmeden çalıştık ve vatandaşımızla birlikte hareket ettik” dedi.
AK Parti Giresun Milletvekili Av. Sabri Öztürk, Keşap'ta yerel seçim çalışmalarına katıldı.

Milletvekili Öztürk Keşap Belediye Başkanı ve Keşap AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Emür'ün seçim ofisini ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Seçim Ofisi sonrasında Akın Çorap, Nuss Tekstil ve Alsan İşletmelerine ziyaret gerçekleştirdiler. Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Milletvekili Sabri Öztürk, 31 Mart yerel seçimleri öncesi bizlere destek için geldi.

Keşap'ı 5 yıldır en güzel hizmet ve projelerle buluşturmak için gece gündüz çalıştıklarının altını çizen Başkan Emür “Bugünkü ziyaretlerimize Sayın Milletvekilimiz Sabri Öztürk'ün katılımlarıyla birlikte ilçemizde bulunan Akın Çorap, Nuss Tekstil ve Alsan İşletmelerine gerçekleştirdik. Tüm çalışan kardeşlerimize işlerinde kolaylıklar diliyorum. Bu yeni dönemde daha güçlü bir şekilde çalışacağız. Biz hemşerilerimize ve Keşap’ımıza hizmet ederken kimseyi ayırt etmeden çalıştık ve vatandaşımızla birlikte hareket ettik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.