‘HİZMETLER KESİNTİSİZ DEVAM EDECEK’

SİYASET 12.04.2020 - 15:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3790+ kez okundu.
 

‘HİZMETLER KESİNTİSİZ DEVAM EDECEK’

AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cemal Öztürk, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının alınan tedbirler sayesinde Türkiye’de başarıyla atlatılacağına inandığını söyledi.
Öztürk, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye olarak biz de koronavirüs salgını nedeniyle sıkıntılı bir dönem yaşıyoruz. Bizden kaynaklanmayan fakat bizi de büyük ölçüde etkileyen bu salgına karşı millet olarak hep birlikte mücadele veriyoruz. Hamdolsun, bu süreçte tüm dünyaya örnek olacak bir dayanışma içindeyiz. En büyük gücümüz birlik ve beraberliğimiz, devlet millet el ele vererek yürüttüğümüz dayanışmamız.  Milletvekilleri olarak yasama görevimizi yerine getirmek üzere TBMM’de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerek korona salgınının olumsuz etkilerinin bertaraf edilmesine yönelik olarak, gerekse ihtiyaç duyulan tüm diğer alanlarda yasal düzenlemeler yapılması için yasama çalışmalarının devam etmesi gerekiyor. Meclis çalışmalarından arta kalan zamanlarımı Giresun’da değerli hemşerilerimle birlikte geçirmeye çalışıyordum. Ancak, alınan tedbirler gereğince maalesef bir süredir Giresun’a gidemedim. Her ne kadar hemşerilerimizle bir araya gelip, yüz yüze görüşemesek, kucaklaşamasak da irtibat halindeyiz. İletişim kanallarımız yirmi dört saat açık. Telefon ve diğer yollarla konuşuyor, taleplerini dinliyor, hizmetlerin aksamaması için çalışıyoruz. İnşallah, dayanışma gücümüz sayesinde, birlik ve beraberlikle bu zor günlerin üstesinden geleceğiz. Buna inanıyorum. Bu zor dönemi atlattıktan sonra tekrar hep birlikte olacağız. Sevinçlerimizi, acılarımızı paylaşacağız ve çok daha güzel hizmetlere imza atacağız” ifadelerini kullandı. Açıklamasında sağlık çalışanlarına teşekkür eden Öztürk; “Bu zor günlerde kendi sağlıklarını riske atarak halkımıza hizmet etmek için gece gündüz demeden mücadele eden sağlık çalışanlarımıza da şahsım ve tüm hemşerilerimiz adına özellikle teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.
AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cemal Öztürk, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının alınan tedbirler sayesinde Türkiye’de başarıyla atlatılacağına inandığını söyledi.

Öztürk, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye olarak biz de koronavirüs salgını nedeniyle sıkıntılı bir dönem yaşıyoruz. Bizden kaynaklanmayan fakat bizi de büyük ölçüde etkileyen bu salgına karşı millet olarak hep birlikte mücadele veriyoruz. Hamdolsun, bu süreçte tüm dünyaya örnek olacak bir dayanışma içindeyiz. En büyük gücümüz birlik ve beraberliğimiz, devlet millet el ele vererek yürüttüğümüz dayanışmamız.  Milletvekilleri olarak yasama görevimizi yerine getirmek üzere TBMM’de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerek korona salgınının olumsuz etkilerinin bertaraf edilmesine yönelik olarak, gerekse ihtiyaç duyulan tüm diğer alanlarda yasal düzenlemeler yapılması için yasama çalışmalarının devam etmesi gerekiyor. Meclis çalışmalarından arta kalan zamanlarımı Giresun’da değerli hemşerilerimle birlikte geçirmeye çalışıyordum. Ancak, alınan tedbirler gereğince maalesef bir süredir Giresun’a gidemedim. Her ne kadar hemşerilerimizle bir araya gelip, yüz yüze görüşemesek, kucaklaşamasak da irtibat halindeyiz. İletişim kanallarımız yirmi dört saat açık. Telefon ve diğer yollarla konuşuyor, taleplerini dinliyor, hizmetlerin aksamaması için çalışıyoruz. İnşallah, dayanışma gücümüz sayesinde, birlik ve beraberlikle bu zor günlerin üstesinden geleceğiz. Buna inanıyorum. Bu zor dönemi atlattıktan sonra tekrar hep birlikte olacağız. Sevinçlerimizi, acılarımızı paylaşacağız ve çok daha güzel hizmetlere imza atacağız” ifadelerini kullandı.

Açıklamasında sağlık çalışanlarına teşekkür eden Öztürk; “Bu zor günlerde kendi sağlıklarını riske atarak halkımıza hizmet etmek için gece gündüz demeden mücadele eden sağlık çalışanlarımıza da şahsım ve tüm hemşerilerimiz adına özellikle teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.