Hükümet fındık fiyatını niye açıklamıyor?

GÜNDEM 16.08.2018 - 17:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3130+ kez okundu.
 

Hükümet fındık fiyatını niye açıklamıyor?

CHP Giresun İl Başkan Yardımcısı Ahmet Karaibrahim, “Şuan serbest piyasasında fındık fiyatı 12 - 13 TL civarında ve fındık üreticisi zarar etmektedir” dedi.
Başkan Yardımcısı Karaibrahim, “Seçim beyannamesinde belirttiğimiz gibi fındığımızın fiyatının en az 15 TL olması gerekmektedir. Karadeniz bölgesinde fındık hasadı pazara inmeye başladı ama fındık fiyatı belirsizliğini sürdürmeye devam etmektedir. Fındık üreticileri kararsızlık içerisinde. İktidar partisi üreticilerimize söz verdi. Fındıkla alakalı hiçbir verdiği sözü yerine getirmeye iktidar partisi fındık üreticilerimizi zor durumda bırakmaya devam etmektedir. Bizim önceliğimiz verilen bu sözlerin takibini yapmaktır. Bizim beklentimiz verilen bu vaatlerin ve sözlerin yerine getirilmesidir. Biz CHP olarak fındık üreticisinin alın terinin karşılığını alabilmesi için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bundan hiçbir üreticimizin endişesi olmasın” diye konuştu.
CHP Giresun İl Başkan Yardımcısı Ahmet Karaibrahim, “Şuan serbest piyasasında fındık fiyatı 12 - 13 TL civarında ve fındık üreticisi zarar etmektedir” dedi.

Başkan Yardımcısı Karaibrahim, “Seçim beyannamesinde belirttiğimiz gibi fındığımızın fiyatının en az 15 TL olması gerekmektedir. Karadeniz bölgesinde fındık hasadı pazara inmeye başladı ama fındık fiyatı belirsizliğini sürdürmeye devam etmektedir. Fındık üreticileri kararsızlık içerisinde. İktidar partisi üreticilerimize söz verdi. Fındıkla alakalı hiçbir verdiği sözü yerine getirmeye iktidar partisi fındık üreticilerimizi zor durumda bırakmaya devam etmektedir. Bizim önceliğimiz verilen bu sözlerin takibini yapmaktır. Bizim beklentimiz verilen bu vaatlerin ve sözlerin yerine getirilmesidir.

Biz CHP olarak fındık üreticisinin alın terinin karşılığını alabilmesi için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bundan hiçbir üreticimizin endişesi olmasın” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.