HÜKÜMETİ ESNAFIN SORUNUNU ÇÖZMEYE ÇAĞIRIYORUZ

GÜNDEM 24.09.2018 - 09:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3262+ kez okundu.
 

HÜKÜMETİ ESNAFIN SORUNUNU ÇÖZMEYE ÇAĞIRIYORUZ

Ana muhalefet partisi olarak diyoruz ki; AKP hükümeti esnafın sorunlarına eğilmeli.
CHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker, yaptığı açıklamada AKP hükümeti kendilerinin ve yandaşlarının yaşamını kolaylaştırmaktan, ülkemizin varlıklarını yandaşlarına peşkeş çekmekten vazgeçmeli, 80 milyon insanı düşünmelidir. Tüketime değil, üretime dayalı politikaları hayata geçirmelidir. Millilik başta devletimizce benimsenmeli üretim ve tüketim başta olmak üzere her alanda uygulanmalıdır. Ekonomik gerçekliklerden uzak ekonomik programlar felaketi öteleme ve milleti siyaseten kandırmadan öteye değildir. Ekonomik ve sosyal nedenlerle zaten günü zor kurtaran esnaf, yükselen dövize enflasyona ve oluşan maliyet artışına bağlı olarak şimdilerde daha da perişan durumda AKP; YA ÇÖZÜM ÜRETMELİ, YA İSTİFA ETMELİ Ülkemizin geldiği nokta çok karamsardır. İşsizlik, yoksulluk tarihinin en korkunç seviyesindedir. Bu gidiş iyi değildir. Halkımız perişandır, geleceğinden umutsuzdur. AKP'nin vaadleri yalan çıkmıştır, politikası da iflas etmiştir. AKP bir an önce ya çözüm üretmeli, ya da istifa etmelidir. Ekonomimiz devir aldıkları 2002 den daha kötü ve içinden çıkılamaz haldedir. Ortak akıl tek kurtuluş, tek adam iradesi felakettir. CHP NİTELİKLİ KADROSU VE ADALETLİ POLİTİKASIYLA GÖREVE HAZIRDIR Halktan yana, insanca yasamdan yana, adaletten, emekten, hukuktan yana partimiz CHP ülkeyi kurtaracak kadrosu ve politikalarıyla göreve hazırdır. Halkımızın yüzünü CHP güldürecektir.  
Ana muhalefet partisi olarak diyoruz ki; AKP hükümeti esnafın sorunlarına eğilmeli.

CHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker, yaptığı açıklamada AKP hükümeti kendilerinin ve yandaşlarının yaşamını kolaylaştırmaktan, ülkemizin varlıklarını yandaşlarına peşkeş çekmekten vazgeçmeli, 80 milyon insanı düşünmelidir. Tüketime değil, üretime dayalı politikaları hayata geçirmelidir. Millilik başta devletimizce benimsenmeli üretim ve tüketim başta olmak üzere her alanda uygulanmalıdır. Ekonomik gerçekliklerden uzak ekonomik programlar felaketi öteleme ve milleti siyaseten kandırmadan öteye değildir. Ekonomik ve sosyal nedenlerle zaten günü zor kurtaran esnaf, yükselen dövize enflasyona ve oluşan maliyet artışına bağlı olarak şimdilerde daha da perişan durumda

AKP; YA ÇÖZÜM ÜRETMELİ, YA İSTİFA ETMELİ

Ülkemizin geldiği nokta çok karamsardır. İşsizlik, yoksulluk tarihinin en korkunç seviyesindedir. Bu gidiş iyi değildir. Halkımız perişandır, geleceğinden umutsuzdur. AKP'nin vaadleri yalan çıkmıştır, politikası da iflas etmiştir. AKP bir an önce ya çözüm üretmeli, ya da istifa etmelidir. Ekonomimiz devir aldıkları 2002 den daha kötü ve içinden çıkılamaz haldedir. Ortak akıl tek kurtuluş, tek adam iradesi felakettir.

CHP NİTELİKLİ KADROSU VE ADALETLİ POLİTİKASIYLA GÖREVE HAZIRDIR

Halktan yana, insanca yasamdan yana, adaletten, emekten, hukuktan yana partimiz CHP ülkeyi kurtaracak kadrosu ve politikalarıyla göreve hazırdır. Halkımızın yüzünü CHP güldürecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.