Hüsem, AK Parti'den aday adayı oldu

SİYASET 30.04.2018 - 18:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3036+ kez okundu.
 

Hüsem, AK Parti'den aday adayı oldu

24 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde AK Parti’den Milletvekili aday adayı olacağını açıklayan Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, görevinden istifa ederek gazetemizi ziyaret etti.
Bir yıldır Bulancak Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Hüsem, memurlar için verilen son istifa günü olan 26 Nisan Perşembe günü istifa dilekçesini Belediye Başkanı Recep Yakar’a sunarak görevinden ayrıldı ve İl Başkan Yardımcısı Kenan Tatlı'ya başvuru dilekçesini sundu. Gazetemizi ziyaret eden Milletvekili Aday adayı Hüsem, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşları olarak hem Cumhurbaşkanımıza hem partimize destek olmak, davamızı hak ettiği yerlere taşımak bizlerin en öncelikli amacıdır. Yeni Türkiye yolunda partimiz tarafından yürütülen çalışmalar, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile daha da hızla yürütülecek ve katlanacaktır. Bu kutlu yürüyüşte daha aktif rol almak amacıyla Giresunumuzdan milletvekili aday adayı oldum" dedi.
24 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde AK Parti’den Milletvekili aday adayı olacağını açıklayan Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, görevinden istifa ederek gazetemizi ziyaret etti.

Bir yıldır Bulancak Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Hüsem, memurlar için verilen son istifa günü olan 26 Nisan Perşembe günü istifa dilekçesini Belediye Başkanı Recep Yakar’a sunarak görevinden ayrıldı ve İl Başkan Yardımcısı Kenan Tatlı'ya başvuru dilekçesini sundu.

Gazetemizi ziyaret eden Milletvekili Aday adayı Hüsem, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşları olarak hem Cumhurbaşkanımıza hem partimize destek olmak, davamızı hak ettiği yerlere taşımak bizlerin en öncelikli amacıdır. Yeni Türkiye yolunda partimiz tarafından yürütülen çalışmalar, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile daha da hızla yürütülecek ve katlanacaktır. Bu kutlu yürüyüşte daha aktif rol almak amacıyla Giresunumuzdan milletvekili aday adayı oldum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.