Hutbe okuma birincisi Bulancak’tan

GÜNDEM 24.12.2018 - 18:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3085+ kez okundu.
 

Hutbe okuma birincisi Bulancak’tan

Giresun ili Anadolu İmam Hatip liseleri arası Genç Hatipler Minberde Hutbe Okuma yarışmasında il 1.’si Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Süleyman Ensar Öztaş olmuştur.
Bakanlığın Din Öğretimi Genel Müdürlüğünü uhdesinde düzenlenen ‘Genç Hatipler Hutbe Okuma’ Yarışması 21 Aralık 2018 Cuma günü Keşap Merkez Yeni Camii de yapıldı. Giresun il ve ilçelerindeki Anadolu İmam Hatip Liselerinde öğrenim gören erkek öğrencilerin katıldığı yarışma; İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, Keşap İlçe Müftüsü ve Keşap İlçe Milli Eğitim Müdürü ile okul/kurum yöneticileri ve misafirlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Yarışmaya halkımız tarafından yoğun ilgi gösterildi. Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Süleyman Ensar Öztaş birinci, Görele İmam Hatip Anadolu Lisesi Öğrencisi Murat Kaya ikinci, Tirebolu Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Osman Sevindik üçüncü oldu. Birinci olan öğrenci Süleyman Ensar Öztaş Cuma Namazında hem hutbeyi okuyup hem de Cuma namazını kıldırdı.  
Giresun ili Anadolu İmam Hatip liseleri arası Genç Hatipler Minberde Hutbe Okuma yarışmasında il 1.’si Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Süleyman Ensar Öztaş olmuştur.

Bakanlığın Din Öğretimi Genel Müdürlüğünü uhdesinde düzenlenen ‘Genç Hatipler Hutbe Okuma’ Yarışması 21 Aralık 2018 Cuma günü Keşap Merkez Yeni Camii de yapıldı. Giresun il ve ilçelerindeki Anadolu İmam Hatip Liselerinde öğrenim gören erkek öğrencilerin katıldığı yarışma; İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, Keşap İlçe Müftüsü ve Keşap İlçe Milli Eğitim Müdürü ile okul/kurum yöneticileri ve misafirlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Yarışmaya halkımız tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Süleyman Ensar Öztaş birinci, Görele İmam Hatip Anadolu Lisesi Öğrencisi Murat Kaya ikinci, Tirebolu Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Osman Sevindik üçüncü oldu. Birinci olan öğrenci Süleyman Ensar Öztaş Cuma Namazında hem hutbeyi okuyup hem de Cuma namazını kıldırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.