Huzurevi sakinlerini unutmadı

YAŞAM 02.01.2017 - 17:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3696+ kez okundu.
 

Huzurevi sakinlerini unutmadı

Vali Hasan Karahan ve eşi Hanımefendi Şule Meral Karahan,...
...Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlıları ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Vali Hasan Karahan ve eşi Hanımefendi Şule Meral Karahan huzurevi sakinlerinin sohbetine katılarak, huzurevinden kalan yaşlılarla birlikte akşam yemeği yediler. Huzurevi sakinlerinin yeni yılını kutlayan Vali Karahan burada yaptığı konuşmasında, 2017 yılının herkese sağlık, mutluk ve huzur getirmesi temennisinde bulundu. Ziyaretten son derece memnuniyet duyduklarını belirten huzurevi sakinleri, kendilerini sık sık ziyaret ederek hal ve hatırlarını soran Karahan çiftinin yeni yılını kutlayarak,  teşekkür ve dua ettiler. Ziyarette, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Tosun ile Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ali Resuloğlu da hazır bulundu.  
Vali Hasan Karahan ve eşi Hanımefendi Şule Meral Karahan,...
...Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlıları ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Vali Hasan Karahan ve eşi Hanımefendi Şule Meral Karahan huzurevi sakinlerinin sohbetine katılarak, huzurevinden kalan yaşlılarla birlikte akşam yemeği yediler.
Huzurevi sakinlerinin yeni yılını kutlayan Vali Karahan burada yaptığı konuşmasında, 2017 yılının herkese sağlık, mutluk ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.
Ziyaretten son derece memnuniyet duyduklarını belirten huzurevi sakinleri, kendilerini sık sık ziyaret ederek hal ve hatırlarını soran Karahan çiftinin yeni yılını kutlayarak,  teşekkür ve dua ettiler.
Ziyarette, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Tosun ile Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ali Resuloğlu da hazır bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.