İBB ile Piraziz, kardeş belediye oldu

GÜNDEM 07.11.2019 - 17:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2293+ kez okundu.
 

İBB ile Piraziz, kardeş belediye oldu

Piraziz Belediyesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile kardeş belediye oldu.
Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, İBB ile kardeş belediye olmaları hakkında şu açıklamayı yaptı; “Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı Makamı tarafından projelendirilen Kardeş Belediyecilik kapsamında, Belediyemiz ile İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Kardeş Belediye olarak belirlendiği belirtilmiştir. İlçemize hayırlı olsun” dedi. Piraziz Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı arasında karşılıklı iş birliği protokolü yapılmasına ve bu konuda Belediye Başkanı  Hüseyin Görgülüoğlu’na yetki verilmesine belediye meclisince  oy birliği ile karar verildiği açıklandı.
Piraziz Belediyesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile kardeş belediye oldu.

Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, İBB ile kardeş belediye olmaları hakkında şu açıklamayı yaptı; “Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı Makamı tarafından projelendirilen Kardeş Belediyecilik kapsamında, Belediyemiz ile İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Kardeş Belediye olarak belirlendiği belirtilmiştir. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Piraziz Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı arasında karşılıklı iş birliği protokolü yapılmasına ve bu konuda Belediye Başkanı  Hüseyin Görgülüoğlu’na yetki verilmesine belediye meclisince  oy birliği ile karar verildiği açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.