İhsaniye mahallesi muhtarlığı için yarış çetin geçecek

GÜNDEM 21.09.2018 - 18:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3718+ kez okundu.
 

İhsaniye mahallesi muhtarlığı için yarış çetin geçecek

2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler ile muhtarlık seçimlerine doğru aday adayları ortaya çıkmaya devam ediyor.
Bulancak’ın en büyük mahallesi be aynı zamanda seçmen sayısı ile nerdeyse küçük ilçeleri bile geride bırakan İhsaniye mahallesi için aday adayları adalıkları ile ilgili açıklamaları yapıyorlar ve seçmenlerden de destek bekliyorlar. Yerel basın da ve sosyal  medyada adaylıklarını açıklayan adaylar seçim çalışmalarını da aksatmadan devam ettiriyorlar. 10bine yaklaşan seçmen sayısı ile muhtarlık adaylarının yarışacağı İhsaniye mahallesinde kimin galip çıkacağı da kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. 27 sandıkta 10bin seçmenin oy kullanacağı İhsaniye mahallesindeki şimdilik adaylıklarını açıklayan muhtar adayları ise şunlar: Engin Güner, Sedat Kutlu, Ufuk Aktay, Sibel Ergüney, Yakup Karakaya. İhsaniye mahallesi muhtar adaylığı kıran kırana bir yarış yapacak olan bu adaylar şu anki muhtar Veysel Guguk’unda aday olması ile de çetin bir mücadele yapacaklar. Muhtar adayları adalık açıklamaları ile birlikte seçmen nezdinde seçim çalışmalarını yaparken, mahalle için düşündükleri projelerini de tanıtmaya başlayacakları belirtildi. Ayrıca seçim zamanına kadar İhsaniye mahallesi muhtarlığı için birkaç aday adayının daha çıkacağı da ifade ediliyor.         
2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler ile muhtarlık seçimlerine doğru aday adayları ortaya çıkmaya devam ediyor.

Bulancak’ın en büyük mahallesi be aynı zamanda seçmen sayısı ile nerdeyse küçük ilçeleri bile geride bırakan İhsaniye mahallesi için aday adayları adalıkları ile ilgili açıklamaları yapıyorlar ve seçmenlerden de destek bekliyorlar. Yerel basın da ve sosyal  medyada adaylıklarını açıklayan adaylar seçim çalışmalarını da aksatmadan devam ettiriyorlar.

10bine yaklaşan seçmen sayısı ile muhtarlık adaylarının yarışacağı İhsaniye mahallesinde kimin galip çıkacağı da kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. 27 sandıkta 10bin seçmenin oy kullanacağı İhsaniye mahallesindeki şimdilik adaylıklarını açıklayan muhtar adayları ise şunlar: Engin Güner, Sedat Kutlu, Ufuk Aktay, Sibel Ergüney, Yakup Karakaya. İhsaniye mahallesi muhtar adaylığı kıran kırana bir yarış yapacak olan bu adaylar şu anki muhtar Veysel Guguk’unda aday olması ile de çetin bir mücadele yapacaklar.

Muhtar adayları adalık açıklamaları ile birlikte seçmen nezdinde seçim çalışmalarını yaparken, mahalle için düşündükleri projelerini de tanıtmaya başlayacakları belirtildi. Ayrıca seçim zamanına kadar İhsaniye mahallesi muhtarlığı için birkaç aday adayının daha çıkacağı da ifade ediliyor.         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.