İhsaniye Mahallesinde genç adaylar revaçta

GÜNDEM 25.09.2018 - 09:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3527+ kez okundu.
 

İhsaniye Mahallesinde genç adaylar revaçta

2019 yılı Mart ayında yapılacak olan Yerel Seçimlerde İhsaniye Mahallesi muhtar adayları adaylıklarını açıklamaya başladı.
Gazetemizi ziyaret eden İhsaniye Mahallesi Muhtar Adayı Kader Yılmaz, yapılacak seçimlerde İhsaniye Mahallesinden muhtar adayı olduğunu söyledi. Muhtar Adayı Yılmaz, yaptığı açıklamada, “35 yaşındayım. Doğduğum günden bugüne kadar İhsaniye Mahallesinde ikamet ediyorum. Mahalle halkının ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum. Çevremdekilerin ve mahalle halkımın destekleri ile bu yola çıktım. Bu yolda başarılı olmak ve mahallemize hizmet etmek için elimden gelen bütün gayreti göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Yaklaşan yerel seçimlerde mahalle halkımın büyük çoğunluğunun desteği ile bu yolda başarılı olmak istiyorum. Mahallemizin sorunlarını yetkili mercilere ulaştırarak, gerekenin yapılacağını teminat ediyorum. Şimdiden 2019 seçimlerinin mahallemize, ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
2019 yılı Mart ayında yapılacak olan Yerel Seçimlerde İhsaniye Mahallesi muhtar adayları adaylıklarını açıklamaya başladı.

Gazetemizi ziyaret eden İhsaniye Mahallesi Muhtar Adayı Kader Yılmaz, yapılacak seçimlerde İhsaniye Mahallesinden muhtar adayı olduğunu söyledi.

Muhtar Adayı Yılmaz, yaptığı açıklamada, “35 yaşındayım. Doğduğum günden bugüne kadar İhsaniye Mahallesinde ikamet ediyorum. Mahalle halkının ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum. Çevremdekilerin ve mahalle halkımın destekleri ile bu yola çıktım. Bu yolda başarılı olmak ve mahallemize hizmet etmek için elimden gelen bütün gayreti göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Yaklaşan yerel seçimlerde mahalle halkımın büyük çoğunluğunun desteği ile bu yolda başarılı olmak istiyorum. Mahallemizin sorunlarını yetkili mercilere ulaştırarak, gerekenin yapılacağını teminat ediyorum. Şimdiden 2019 seçimlerinin mahallemize, ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.