İhsaniye ve BULGENDER’den yardım kampanyası

GÜNDEM 30.03.2020 - 18:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3611+ kez okundu.
 

İhsaniye ve BULGENDER’den yardım kampanyası

Bulancak’ın en büyük mahallesi olan İhsaniye Mahallesinde dar gelirli ve yardıma muhtaç vatandaşlara ulaştırılmak amacı ile bir yardım kampanyası başlatıldı.
Mahalle Muhtarı Engin Güner, zor durumda olan vatandaşlar için yardım kampanyası başlattıklarını duyurarak, gazetemize yaptığı açıklamada “Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebi ile ilçemizde mağdur olan birçok işçi ve işsiz vatandaşımız zor durumda ve yardım eli bekliyor” dedi. Bu anlamda bir yardım kampanyası başlattıklarını ifade eden Muhtar Güner, “Bu zor günlerde işadamlarımız, esnafımız, siyasetçilerimiz ve mülki amirlerimiz başta olmak üzere imkanı olan herkesten azdan çoktan destek bekliyoruz. İhsaniye Mahallesi Muhtarlığı ve Bulancak Gençlik Derneği olarak el ele verip İhsaniye Mahallemizde yaşayan dar gelirli ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunacağız. Yardımım olsun diyen dostlarımıza şimdiden teşekkür ederiz” diye konuştu.
Bulancak’ın en büyük mahallesi olan İhsaniye Mahallesinde dar gelirli ve yardıma muhtaç vatandaşlara ulaştırılmak amacı ile bir yardım kampanyası başlatıldı.

Mahalle Muhtarı Engin Güner, zor durumda olan vatandaşlar için yardım kampanyası başlattıklarını duyurarak, gazetemize yaptığı açıklamada “Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebi ile ilçemizde mağdur olan birçok işçi ve işsiz vatandaşımız zor durumda ve yardım eli bekliyor” dedi.

Bu anlamda bir yardım kampanyası başlattıklarını ifade eden Muhtar Güner, “Bu zor günlerde işadamlarımız, esnafımız, siyasetçilerimiz ve mülki amirlerimiz başta olmak üzere imkanı olan herkesten azdan çoktan destek bekliyoruz. İhsaniye Mahallesi Muhtarlığı ve Bulancak Gençlik Derneği olarak el ele verip İhsaniye Mahallemizde yaşayan dar gelirli ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunacağız. Yardımım olsun diyen dostlarımıza şimdiden teşekkür ederiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.