İKRANUR TÜRKİYE’Yİ YASA BOĞDU

GÜNDEM 30.06.2020 - 17:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2572+ kez okundu.
 

İKRANUR TÜRKİYE’Yİ YASA BOĞDU

27 Haziran Cumartesi akşamı kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 7 yaşında ki İkra Nur Tirsi’nin cansız bedeni, kaybolmasından 4 gün sonra evinin 1 kilometre aşağısında Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Adaköy Deresi Salman Mevkiinde bulundu.
Bulancak’ta kaybolan 7 yaşındaki İkra Nur Tirsi'nin cesedine ulaşıldı. İcilli Köyünde 27 Haziran Cumartesi akşamı evine dönmeyen İkra Nur'un ailesinin ihbarı üzerine başlatılan arama çalışmalarına Salı günü saat 06.00'dan itibaren devam edildi. Arama çalışmalarına, altışar kişilik JÖH ve asayiş timi, AFAD ve AKUT ekipleri, bir iz takip köpek timi, bir kadavra köpeği, 170 personel ile kayıp çocuğun yakın akrabaları ve vatandaşlar katıldı. Ekiplerin çalışması sonucu İkra Nur'un cesedi, İcilli köyünün yaklaşık 1 kilometre aşağısında bulunan Adaköy Deresi Salman Mevkiinde bulunan dere yatağında bulundu. İkra Nur'un cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Giresun A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi. Burada yapılan ilk inceleme sonrası detaylı inceleme yapılmak üzere küçük İkranur'un bedeni Trabzon Adli Tıp kurumuna gönderildi. Küçük İkra Nur'un cansız bedeninin saat 14.00 sularında dere yatağında bulunduğunu kaydeden Giresun Valisi Enver Ünlü, "Bütün aramalara rağmen çocuğumuzun sağlıklı olarak bulmak çok arzu ettiğimiz bir şeydi ama maalesef çocuğumuzun cansız bedenine ulaştık. Çok üzgünüz. Arkadaşlarımız bütün kamuoyuna güzel bir haber vermek için çalıştılar. Ama maalesef çocuğumuzun cansız bedenini bulduk" diye konuştu. ‘Olayın tüm yönleriyle soruşturması savcılığımızca devam edecek’ Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, gazetecilere yaptığı açıklamada, İkra Nur'un cesedinin dere yatağında bulunduğunu söyledi. Savcılık marifetiyle soruşturmanın çok yönlü yürütüldüğüne dikkati çeken Tuna, “O bölgede çok yönlü arama faaliyetleri 2 gündür devam ediyordu. Olayın tüm yönleriyle soruşturması savcılığımızca devam edecek” dedi. Tuna, gazetecilerin İkra Nur'un ölümüne ilişkin bulgularla ilgili sorusuna, “Şu saatte söyleyeceğimiz her şey soruşturmanın selametine sakınca getirebilir. Bu konularla ilgili şu an yorum yapmamız doğru değil arkadaşlar” diye konuştu. Cesedin bulunduğu noktayla ilgili soru üzerine Tuna, İkra Nur'un cesedinin dere yatağında bulunduğunu anımsattı. Tuna, “Suyun içinde. Orada su derinliği çok fazla değil. Yüzeyle taban birbirine çok yakın” ifadelerini kullandı. Tuna, İkra Nur'u arama çalışmalarında canla başla çalışan herkese teşekkür etti. Jandarma ekipleri, olay yerindeki incelemelerini sürdürüyor.
27 Haziran Cumartesi akşamı kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 7 yaşında ki İkra Nur Tirsi’nin cansız bedeni, kaybolmasından 4 gün sonra evinin 1 kilometre aşağısında Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Adaköy Deresi Salman Mevkiinde bulundu.

Bulancak’ta kaybolan 7 yaşındaki İkra Nur Tirsi'nin cesedine ulaşıldı. İcilli Köyünde 27 Haziran Cumartesi akşamı evine dönmeyen İkra Nur'un ailesinin ihbarı üzerine başlatılan arama çalışmalarına Salı günü saat 06.00'dan itibaren devam edildi.

Arama çalışmalarına, altışar kişilik JÖH ve asayiş timi, AFAD ve AKUT ekipleri, bir iz takip köpek timi, bir kadavra köpeği, 170 personel ile kayıp çocuğun yakın akrabaları ve vatandaşlar katıldı.

Ekiplerin çalışması sonucu İkra Nur'un cesedi, İcilli köyünün yaklaşık 1 kilometre aşağısında bulunan Adaköy Deresi Salman Mevkiinde bulunan dere yatağında bulundu.

İkra Nur'un cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Giresun A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.

Burada yapılan ilk inceleme sonrası detaylı inceleme yapılmak üzere küçük İkranur'un bedeni Trabzon Adli Tıp kurumuna gönderildi.

Küçük İkra Nur'un cansız bedeninin saat 14.00 sularında dere yatağında bulunduğunu kaydeden Giresun Valisi Enver Ünlü, "Bütün aramalara rağmen çocuğumuzun sağlıklı olarak bulmak çok arzu ettiğimiz bir şeydi ama maalesef çocuğumuzun cansız bedenine ulaştık. Çok üzgünüz. Arkadaşlarımız bütün kamuoyuna güzel bir haber vermek için çalıştılar. Ama maalesef çocuğumuzun cansız bedenini bulduk" diye konuştu.

‘Olayın tüm yönleriyle soruşturması savcılığımızca devam edecek’

Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, gazetecilere yaptığı açıklamada, İkra Nur'un cesedinin dere yatağında bulunduğunu söyledi.

Savcılık marifetiyle soruşturmanın çok yönlü yürütüldüğüne dikkati çeken Tuna, “O bölgede çok yönlü arama faaliyetleri 2 gündür devam ediyordu. Olayın tüm yönleriyle soruşturması savcılığımızca devam edecek” dedi.

Tuna, gazetecilerin İkra Nur'un ölümüne ilişkin bulgularla ilgili sorusuna, “Şu saatte söyleyeceğimiz her şey soruşturmanın selametine sakınca getirebilir. Bu konularla ilgili şu an yorum yapmamız doğru değil arkadaşlar” diye konuştu.

Cesedin bulunduğu noktayla ilgili soru üzerine Tuna, İkra Nur'un cesedinin dere yatağında bulunduğunu anımsattı.

Tuna, “Suyun içinde. Orada su derinliği çok fazla değil. Yüzeyle taban birbirine çok yakın” ifadelerini kullandı.

Tuna, İkra Nur'u arama çalışmalarında canla başla çalışan herkese teşekkür etti.

Jandarma ekipleri, olay yerindeki incelemelerini sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.