İKRANUR’UN KESİN ÖLÜM RAPORU BEKLENİYOR!

GÜNDEM 03.08.2020 - 16:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3708+ kez okundu.
 

İKRANUR’UN KESİN ÖLÜM RAPORU BEKLENİYOR!

Tüm Türkiye’yi yasa boğan minik İkranur’un ölüm nedeni için dosyası araştırılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu 1. İhtisas Dairesine gönderildi.
Bulancak’a bağlı İcilli köyünde, 27 Haziran 2020 Cumartesi akşamı bahçede otlayan ineklere bakmaya giden ve kaybolduktan 4 gün sonra cansız bedeni derede bulunan İkranur Tirsi’nin kesin ölüm raporu bekleniyor. Gazetemiz istihbarat servisinin edindiği bilgiye göre, İkranur’un kesin ölüm nedeninin şüphe oluşturmadan net bir şekilde belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumunda bulunan dosyanın, Adli Tıp Kurumunun Başkanlığı konumunda bulanan İstanbul ATK’nun 1. İhtisas Dairesine gönderildiği ve bu aşamada raporun beklenildiği öğrenildi. Öte yandan İkranur olayında şuana kadar bir tutuklanma yaşanmadığı ve konunun titizlikle takip edildiği de öğrenildi. İKRANUR TİRSİ OLAYI; Bulancak İcilli köyüne bağlı Kıran Mahallesi'nde ailesi ile yaşayan İkranur Tirsi, evinin yakınlarında ki bahçede saat 18.00 sıralarında büyükbaş hayvanları almaya gitmiş ve kendisinden haber alınamamıştı. İkranur geri dönmeyince olay yerine gelen jandarma, AFAD ve AKUT ekipleri arama çalışması başlatmış, yapılan aramalar sonucunda minik İkranur’un cansız bedeni 30 Haziran 2020 Salı günü evinin yakınlarında bulunan Salman Mevkisi Adaköy deresinde bulunmuştu.  
Tüm Türkiye’yi yasa boğan minik İkranur’un ölüm nedeni için dosyası araştırılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu 1. İhtisas Dairesine gönderildi.

Bulancak’a bağlı İcilli köyünde, 27 Haziran 2020 Cumartesi akşamı bahçede otlayan ineklere bakmaya giden ve kaybolduktan 4 gün sonra cansız bedeni derede bulunan İkranur Tirsi’nin kesin ölüm raporu bekleniyor.

Gazetemiz istihbarat servisinin edindiği bilgiye göre, İkranur’un kesin ölüm nedeninin şüphe oluşturmadan net bir şekilde belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumunda bulunan dosyanın, Adli Tıp Kurumunun Başkanlığı konumunda bulanan İstanbul ATK’nun 1. İhtisas Dairesine gönderildiği ve bu aşamada raporun beklenildiği öğrenildi.

Öte yandan İkranur olayında şuana kadar bir tutuklanma yaşanmadığı ve konunun titizlikle takip edildiği de öğrenildi.

İKRANUR TİRSİ OLAYI;

Bulancak İcilli köyüne bağlı Kıran Mahallesi'nde ailesi ile yaşayan İkranur Tirsi, evinin yakınlarında ki bahçede saat 18.00 sıralarında büyükbaş hayvanları almaya gitmiş ve kendisinden haber alınamamıştı. İkranur geri dönmeyince olay yerine gelen jandarma, AFAD ve AKUT ekipleri arama çalışması başlatmış, yapılan aramalar sonucunda minik İkranur’un cansız bedeni 30 Haziran 2020 Salı günü evinin yakınlarında bulunan Salman Mevkisi Adaköy deresinde bulunmuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.