İL GENÇLİK SPOR’DA NELER DÖNÜYOR? (ÖZEL YILDIZ HABER)

GÜNDEM 13.02.2020 - 17:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 5075+ kez okundu.
 

İL GENÇLİK SPOR’DA NELER DÖNÜYOR? (ÖZEL YILDIZ HABER)

Yaklaşık 420 bin takipçisi bulunan ‘Ankara Kuşu’ isimli Twitter hesabı son günlerde Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut ile ilgili önemli konulara gündeme taşıyarak Giresun ismini Türkiye’ye duyurdu.
Son yıllarda teknolojinin hızlı bir şekilde gelişmesi nedeniyle yazılı ve görsel medya ile eşdeğer pozisyona gelen sosyal iletişim platformları, ülke gündeminde bomba etkisi yaratacak konulara yer vermeye devam ediyor. Bunlardan bir tanesi olan ve yaklaşık 420 bin takipçisi bulunan ‘Ankara Kuşu’ isimli Twitter hesabı da son günlerde Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut ile ilgili önemli konulara değindi. İlk attığı tweetle birlikte özellikle esprili bir dil kullanarak dikkat çeken ‘Ankara Kuşu’ adlı sayfa, ‘Şampiyonlar ligi kurasından siz çıktınız’ diyerek başlattığı tweet dizisinde Giresun Gençlik Spor İl Müdürü Hasan Bulut’u hedef alarak ‘Giresun’un toplam nüfusu kaç ki, o kadar top almışsınız’ diye tweetlerine devam etti. Bu soru üzerine kamuoyu Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ne kadar top alındığını merak etmeye başlarken, daha sonra ise Ankara Kuşu tweetlerinde Müdür Hasan Bulut’u da etiketleyerek, ‘Sormam gereken 3 konu var’ diyerek ‘Top, Baklava, Stat Işıkları ve gece 10’da ki ziyaretler’ başlıklarını sıraladı. Bu konular hakkında henüz bir açıklama yapmayan Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut’un bu konulara açıklık getirmesi beklenirken, Giresun’un adının bu tür konularla gündeme getirilmesi kamuoyunu derinden üzdü.
Yaklaşık 420 bin takipçisi bulunan ‘Ankara Kuşu’ isimli Twitter hesabı son günlerde Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut ile ilgili önemli konulara gündeme taşıyarak Giresun ismini Türkiye’ye duyurdu.

Son yıllarda teknolojinin hızlı bir şekilde gelişmesi nedeniyle yazılı ve görsel medya ile eşdeğer pozisyona gelen sosyal iletişim platformları, ülke gündeminde bomba etkisi yaratacak konulara yer vermeye devam ediyor.

Bunlardan bir tanesi olan ve yaklaşık 420 bin takipçisi bulunan ‘Ankara Kuşu’ isimli Twitter hesabı da son günlerde Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut ile ilgili önemli konulara değindi.

İlk attığı tweetle birlikte özellikle esprili bir dil kullanarak dikkat çeken ‘Ankara Kuşu’ adlı sayfa, ‘Şampiyonlar ligi kurasından siz çıktınız’ diyerek başlattığı tweet dizisinde Giresun Gençlik Spor İl Müdürü Hasan Bulut’u hedef alarak ‘Giresun’un toplam nüfusu kaç ki, o kadar top almışsınız’ diye tweetlerine devam etti.

Bu soru üzerine kamuoyu Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ne kadar top alındığını merak etmeye başlarken, daha sonra ise Ankara Kuşu tweetlerinde Müdür Hasan Bulut’u da etiketleyerek, ‘Sormam gereken 3 konu var’ diyerek ‘Top, Baklava, Stat Işıkları ve gece 10’da ki ziyaretler’ başlıklarını sıraladı.

Bu konular hakkında henüz bir açıklama yapmayan Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut’un bu konulara açıklık getirmesi beklenirken, Giresun’un adının bu tür konularla gündeme getirilmesi kamuoyunu derinden üzdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.