İl Kurul toplantısı valilikte yapıldı

SAĞLIK 19.02.2019 - 18:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3084+ kez okundu.
 

İl Kurul toplantısı valilikte yapıldı

Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 05 Mayıs 2011 tarih ve 15320 sayılı yazısı gereği görülme sıklığı hızla artan ve toplumları etkileyen obezite, yaşam kalitesini düşüren kronik bir hastalıktır.
Günümüzde bireysel mücadelenin yanı sıra kurumsal mücadelede önem kazanmış ve kurumsal düzeyde birçok sektörü içine alan yaklaşımla gerekli önlemlerin alınması zorunlu hale gelmiştir. Bu kapsamda Valilik toplantı salonunda 19 Şubat Salı günü saat 14:00’da Vali Yardımcısı Metin Maytalman başkanlığında Yeterli ve Dengeli Beslenme ve Hareketli Yaşam İl Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıya İl Sağlık Müdürü Vekili Op. Dr. Ahmet Bal, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ünal Özek, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uz. Dr. Elif Nur Köksal, Giresun Belediyesi, Giresun Üniversitesi, Giresun İl Özel İdaresi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Giresun Tabip Odası, Giresun Aile Hekimleri Derneği, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Gazeteciler Cemiyetinden birer temsilci katıldı.   Giresun İl Sağlık Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Kronik Durumlar Birim Sorumlusu Uz. Dr. Bekir Bulut tarafından ‘2018 Yılı Faaliyetlerinin Değerlendirilmesi’ sunumu yapıldı. Gündem maddeleri görüşülerek, 2019 yılında yapılacak faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 05 Mayıs 2011 tarih ve 15320 sayılı yazısı gereği görülme sıklığı hızla artan ve toplumları etkileyen obezite, yaşam kalitesini düşüren kronik bir hastalıktır.

Günümüzde bireysel mücadelenin yanı sıra kurumsal mücadelede önem kazanmış ve kurumsal düzeyde birçok sektörü içine alan yaklaşımla gerekli önlemlerin alınması zorunlu hale gelmiştir. Bu kapsamda Valilik toplantı salonunda 19 Şubat Salı günü saat 14:00’da Vali Yardımcısı Metin Maytalman başkanlığında Yeterli ve Dengeli Beslenme ve Hareketli Yaşam İl Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıya İl Sağlık Müdürü Vekili Op. Dr. Ahmet Bal, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ünal Özek, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uz. Dr. Elif Nur Köksal, Giresun Belediyesi, Giresun Üniversitesi, Giresun İl Özel İdaresi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Giresun Tabip Odası, Giresun Aile Hekimleri Derneği, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Gazeteciler Cemiyetinden birer temsilci katıldı.

 

Giresun İl Sağlık Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Kronik Durumlar Birim Sorumlusu Uz. Dr. Bekir Bulut tarafından ‘2018 Yılı Faaliyetlerinin Değerlendirilmesi’ sunumu yapıldı. Gündem maddeleri görüşülerek, 2019 yılında yapılacak faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.