İlk kitabının tanıtımı için memleketine geliyor

GÜNDEM 07.01.2019 - 17:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2483+ kez okundu.
 

İlk kitabının tanıtımı için memleketine geliyor

İstanbu Beylikdüzü’nde oturan Bulancaklı yazar Rahim Arslan, yazmış olduğu ‘Yola Çıkmayana Her Yer Uzaktır’ adlı ilk kitabını İstanbul’daki tanıtımından sonra bu kez memleketi Bulancak’ta yapacak.
Özen Kitap-Kırtasiye Ahmet Kara’nın girişimleriyle 12 Ocak Cumartesi günü saat 13.00 ile 17.00 arası kitabının tanıtımı ve imza gününü gerçekleştirecek. Yazar Rahim Arslan gazetemize verdiği açıklamada, “Memleketimde doğup büyüdüğüm topraklarda gerçekleştireceğim için çok heyecanlı ve gururluyum. Bu kitabımı sizlerle buluşturmamda yardımlarını esirgemeyecek olan Ahmet Kara’ya ne kadar teşekkür etsem azdır” dedi. Hayata başlarken, hayatı yaşarken en önemlisi harekete geçmektir, ‘Yola Çıkmayana Her Yer Uzaktır’ Rahim Arslan, uzun yıllarını büyük ölçekli bir firmanın muhasebe ve finansman müdürü olarak geçirdikten sonra kendi işini kurmuş başarılı bir iş adamıdır. Hayatının başladığı nokta ile geldiği nokta arasında atlattığı badireler, hayatın getirdiği zorluklar ve güzellikler ona pek çok şey öğretmiş. Yaşamı boyunca öğrendiklerini kendinden gençlere, hayat yollarını çizerken yardımcı olmak amacıyla öyküleştirerek anlatmış. Yola Çıkmayana Her Yer Uzaktır, karanlıkta aydınlıkları görmeyi, başarılı olabilmek için hayata nasıl bakmak gerektiği, iş başvurusuna nasıl gidildiğinden, akıllıca nasıl eş seçileceğine, tedbirli olmaktan mucizelere inanmaya pek çok önemli konuya değiniyor. Arslan, “Hayatımızda önemli dönüşümler yapmak istediğimizde endişelenebiliriz. İş değiştirmek, evlenmek, boşanmak ve sağlıkla ilgili konular önemli endişe kaynaklarıdır. Bu kitap insanların bu dönemlerine yarar sağlamak için yazıldı. Ben hayallerimin peşinden yürüdüm. Çoğunu da gerçekleştirdim. Geriye dönüp baktığımda bir tek şey söyleyebilirim. Yola çıkmayana her yer uzaktır” sözlerini tamamladı.  
İstanbu Beylikdüzü’nde oturan Bulancaklı yazar Rahim Arslan, yazmış olduğu ‘Yola Çıkmayana Her Yer Uzaktır’ adlı ilk kitabını İstanbul’daki tanıtımından sonra bu kez memleketi Bulancak’ta yapacak.

Özen Kitap-Kırtasiye Ahmet Kara’nın girişimleriyle 12 Ocak Cumartesi günü saat 13.00 ile 17.00 arası kitabının tanıtımı ve imza gününü gerçekleştirecek. Yazar Rahim Arslan gazetemize verdiği açıklamada, “Memleketimde doğup büyüdüğüm topraklarda gerçekleştireceğim için çok heyecanlı ve gururluyum. Bu kitabımı sizlerle buluşturmamda yardımlarını esirgemeyecek olan Ahmet Kara’ya ne kadar teşekkür etsem azdır” dedi.

Hayata başlarken, hayatı yaşarken en önemlisi harekete geçmektir, ‘Yola Çıkmayana Her Yer Uzaktır’ Rahim Arslan, uzun yıllarını büyük ölçekli bir firmanın muhasebe ve finansman müdürü olarak geçirdikten sonra kendi işini kurmuş başarılı bir iş adamıdır. Hayatının başladığı nokta ile geldiği nokta arasında atlattığı badireler, hayatın getirdiği zorluklar ve güzellikler ona pek çok şey öğretmiş. Yaşamı boyunca öğrendiklerini kendinden gençlere, hayat yollarını çizerken yardımcı olmak amacıyla öyküleştirerek anlatmış. Yola Çıkmayana Her Yer Uzaktır, karanlıkta aydınlıkları görmeyi, başarılı olabilmek için hayata nasıl bakmak gerektiği, iş başvurusuna nasıl gidildiğinden, akıllıca nasıl eş seçileceğine, tedbirli olmaktan mucizelere inanmaya pek çok önemli konuya değiniyor. Arslan, “Hayatımızda önemli dönüşümler yapmak istediğimizde endişelenebiliriz. İş değiştirmek, evlenmek, boşanmak ve sağlıkla ilgili konular önemli endişe kaynaklarıdır. Bu kitap insanların bu dönemlerine yarar sağlamak için yazıldı. Ben hayallerimin peşinden yürüdüm. Çoğunu da gerçekleştirdim. Geriye dönüp baktığımda bir tek şey söyleyebilirim. Yola çıkmayana her yer uzaktır” sözlerini tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.