‘İnce umut oldu, başaracağız’

SİYASET 18.06.2018 - 17:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2221+ kez okundu.
 

‘İnce umut oldu, başaracağız’

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, il ve ilçelere bayramda ziyaretler gerçekleştirerek, partililerle birlikte oldu.
Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin, Giresun’da yaptığı mitingi “Çok görkemli, umut veren, zaferimizi müjdeleyen tarihte eşi benzeri görülmemiş bir miting” diye değerlendiren Bektaşoğlu, “Parti il ve ilçe yöneticilerine, kadın ve gençlik kollarına, katkı ve destek veren herkese teşekkür ediyorum, imece usulüyle bu işi başardık. Sayın Muharrem İnce çok memnun kaldı” dedi. CHP İl başkanlığının düzenlediği bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Milletvekili Bektaşoğlu, 24 Haziran’daki seçimlerin önemini vurguladı. Bektaşoğlu şunları söyledi: “Ülkemizin, milletimizin, cumhuriyet ve demokrasimizin geleceğini yakından ilgilendiren, önemli ve tarihi bir seçim gerçekleştireceğiz. Halkımız ya tek adamlı bir yönetimi, ya da millet egemenliğine dayalı demokrasi ve cumhuriyetin sürmesi yönünde oy kullanacak. Bu nedenle bayramı çıktıktan sonra kalan bir haftayı yoğun bir çalışma temposuyla geçireceğiz. Adama adama markajla, gerçekleri anlatarak, seçimin önemini vurgulayarak ve ikna yöntemlerini kullanarak, özellikle kararsız seçmenlerin partimize ve Cumhurbaşkanı adayımıza oy vermelerini sağlamalıyız. En fazla oyu Giresun’dan alacağız. İlk defa İnce’yle birlikte değişimden yana müthiş bir rüzgar esiyor. Kazanmamız için her türlü fırsat var Barışacağız, büyüyeceğiz, bölüşeceğiz. Huzur dolu günlere hep birlikte koşacağız”
CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, il ve ilçelere bayramda ziyaretler gerçekleştirerek, partililerle birlikte oldu.

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin, Giresun’da yaptığı mitingi “Çok görkemli, umut veren, zaferimizi müjdeleyen tarihte eşi benzeri görülmemiş bir miting” diye değerlendiren Bektaşoğlu, “Parti il ve ilçe yöneticilerine, kadın ve gençlik kollarına, katkı ve destek veren herkese teşekkür ediyorum, imece usulüyle bu işi başardık. Sayın Muharrem İnce çok memnun kaldı” dedi.

CHP İl başkanlığının düzenlediği bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Milletvekili Bektaşoğlu, 24 Haziran’daki seçimlerin önemini vurguladı. Bektaşoğlu şunları söyledi: “Ülkemizin, milletimizin, cumhuriyet ve demokrasimizin geleceğini yakından ilgilendiren, önemli ve tarihi bir seçim gerçekleştireceğiz. Halkımız ya tek adamlı bir yönetimi, ya da millet egemenliğine dayalı demokrasi ve cumhuriyetin sürmesi yönünde oy kullanacak. Bu nedenle bayramı çıktıktan sonra kalan bir haftayı yoğun bir çalışma temposuyla geçireceğiz. Adama adama markajla, gerçekleri anlatarak, seçimin önemini vurgulayarak ve ikna yöntemlerini kullanarak, özellikle kararsız seçmenlerin partimize ve Cumhurbaşkanı adayımıza oy vermelerini sağlamalıyız. En fazla oyu Giresun’dan alacağız. İlk defa İnce’yle birlikte değişimden yana müthiş bir rüzgar esiyor. Kazanmamız için her türlü fırsat var Barışacağız, büyüyeceğiz, bölüşeceğiz. Huzur dolu günlere hep birlikte koşacağız”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.