İncüvez, türküleri ile mest etti

GÜNDEM 09.12.2019 - 10:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2872+ kez okundu.
 

İncüvez, türküleri ile mest etti

Bulancaklı ney ve saz sanatçısı Volkan İncüvez’in “derun” adlı albümünde yer alacak türküleri seslendirdiği konseri Bulancaklı türkü severleri mest etti.
Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği ile Romiko Cafe’nin katkılarıyla 6 Aralık Cuma günü Bulancak 75. Yıl Halk Kütüphanesi salonunda ki konserine Bulancaklı türkü severler büyük bir ilgi gösterdi. Yaklaşık 2 saate yakın süren konserin de Volkan İncüvez, Giresun yöresi ağırlıklı olarak Anadolu’nun bağrından çıkmış çok sayıda türküyü seslendirdi. İncüvez, konser öncesi, “Bulancak’ta ne zaman bir konser versem heyecanlanıyorum. Memleketimde olmak, Bulancaklılar ile olmak çok güzel. Bu konserimde ilk kez yöremizin türkülerini sizlere karşı seslendireceğim. Türkü albümündeki eserler ile bu konseri tamamlayacağım. Dinlemeye geldiğiniz için çok teşekkür ederim” dedi. İncüvez, konserde yöre türkülerini türkü severlerin eşliğinde hiç ara vermeden seslendirdi. Konseri sonrası Bulancaklı türkü severler alkışları ile İncüvez’i tebrik etti.  
Bulancaklı ney ve saz sanatçısı Volkan İncüvez’in “derun” adlı albümünde yer alacak türküleri seslendirdiği konseri Bulancaklı türkü severleri mest etti.

Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği ile Romiko Cafe’nin katkılarıyla 6 Aralık Cuma günü Bulancak 75. Yıl Halk Kütüphanesi salonunda ki konserine Bulancaklı türkü severler büyük bir ilgi gösterdi.

Yaklaşık 2 saate yakın süren konserin de Volkan İncüvez, Giresun yöresi ağırlıklı olarak Anadolu’nun bağrından çıkmış çok sayıda türküyü seslendirdi. İncüvez, konser öncesi, “Bulancak’ta ne zaman bir konser versem heyecanlanıyorum. Memleketimde olmak, Bulancaklılar ile olmak çok güzel. Bu konserimde ilk kez yöremizin türkülerini sizlere karşı seslendireceğim. Türkü albümündeki eserler ile bu konseri tamamlayacağım. Dinlemeye geldiğiniz için çok teşekkür ederim” dedi. İncüvez, konserde yöre türkülerini türkü severlerin eşliğinde hiç ara vermeden seslendirdi. Konseri sonrası Bulancaklı türkü severler alkışları ile İncüvez’i tebrik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.