İnsan odaklı vatandaş memnuniyeti esas alınacak

GÜNDEM 27.12.2018 - 17:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2642+ kez okundu.
 

İnsan odaklı vatandaş memnuniyeti esas alınacak

İçişleri Bakanlığı İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES) Toplantısı Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları ve Merkez Valisi İbrahim Taşyapan’nın katılımlarıyla yapıldı.
Valilik Konferans Salonunda gerçekleşen toplantı öncesi Merkez Valisi Taşyapan ve Vali Sarıfakıoğulları’nı makamında ziyaret etti. Vali Sarıfakıoğulları, ziyaretin anısına Merkez Valisi Taşyapan’a fındık mamullerinden oluşan sepet hediye etti.  Ziyaret sonrası; İçişleri Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarının taşra teşkilatlarındaki faaliyetleri ile insan odaklı ve vatandaş memnuniyetini esas alan hizmet anlayışı temasının görüşüldüğü toplantıya geçildi. Toplantıda; İçişleri Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarının taşra teşkilatlarındaki faaliyetler ile koordinasyonun arttırılması, kamu hizmetlerinin modernleştirilmesi, taşra teşkilatlarının mevcut kurumsal yapılarının gözden geçirilmesi konuları detaylı olarak ele alındı. Daha sonra katılımcılarla konular üzerindeki çalışmalar hakkında bilgi ve fikir alışverişinde bulunuldu.  
İçişleri Bakanlığı İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES) Toplantısı Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları ve Merkez Valisi İbrahim Taşyapan’nın katılımlarıyla yapıldı.

Valilik Konferans Salonunda gerçekleşen toplantı öncesi Merkez Valisi Taşyapan ve Vali Sarıfakıoğulları’nı makamında ziyaret etti. Vali Sarıfakıoğulları, ziyaretin anısına Merkez Valisi Taşyapan’a fındık mamullerinden oluşan sepet hediye etti. 

Ziyaret sonrası; İçişleri Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarının taşra teşkilatlarındaki faaliyetleri ile insan odaklı ve vatandaş memnuniyetini esas alan hizmet anlayışı temasının görüşüldüğü toplantıya geçildi.

Toplantıda; İçişleri Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarının taşra teşkilatlarındaki faaliyetler ile koordinasyonun arttırılması, kamu hizmetlerinin modernleştirilmesi, taşra teşkilatlarının mevcut kurumsal yapılarının gözden geçirilmesi konuları detaylı olarak ele alındı. Daha sonra katılımcılarla konular üzerindeki çalışmalar hakkında bilgi ve fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.