İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi başladı

GÜNDEM 17.09.2019 - 17:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3218+ kez okundu.
 

İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi başladı

Giresun Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından belirli program dâhilinde verilen eğitimler sürüyor.
Personeller için, saha içerisinde karşılaşabilecekleri tehlikeler ve bu tehlikelere karşı alınacak önlemler konusunda verilen bilgilendirme eğitimleri, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü personelleri ile birlikte devam etmekte. İş Güvenliği Uzmanları Özgür Ünal ile Şule Ömerbeyoğlu, İşyeri Hekimi Dr. Ahmet Çırak tarafından verilen eğitimde, iş sağlığı ve güvenliği konularına öncelik verilerek, konunun öneminden bahsedildi. İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereğince belediyede görev yapan personellere verilen eğitimler, diğer personellerimize de verilmek üzere devam edecek.
Giresun Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından belirli program dâhilinde verilen eğitimler sürüyor.

Personeller için, saha içerisinde karşılaşabilecekleri tehlikeler ve bu tehlikelere karşı alınacak önlemler konusunda verilen bilgilendirme eğitimleri, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü personelleri ile birlikte devam etmekte.

İş Güvenliği Uzmanları Özgür Ünal ile Şule Ömerbeyoğlu, İşyeri Hekimi Dr. Ahmet Çırak tarafından verilen eğitimde, iş sağlığı ve güvenliği konularına öncelik verilerek, konunun öneminden bahsedildi.

İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereğince belediyede görev yapan personellere verilen eğitimler, diğer personellerimize de verilmek üzere devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.