İşçi kardeşlerimizin yararına çalışıyoruz

GÜNDEM 14.12.2017 - 15:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2178+ kez okundu.
 

İşçi kardeşlerimizin yararına çalışıyoruz

Giresun Belediye İş Sendikası Başkanı Halil Yeşiltepe, göreve gelmesinin 1. yılında tüm işçi arkadaşlarının bütün sorunları ile yakından ilgilendiklerini söyledi.
Gazetemizi ziyaret eden Başkan Yeşiltepe, 17 Aralık 2016 tarihinde yapılan seçimle göreve geldiğini belirterek, "Dereli, Kovanlık, Bulancak, Piraziz, Görele, Güce, Espiye, Duroğlu, Çamoluk, Alucra, Şebinkarahisar ve Keşap ilçelerimizde ki toplu sözleşmelerimizi işçi kardeşlerimizin yararına başarılı bir şekilde sonuçlanmıştır. Giresun Belediyesi kadrolu, AYSİS, KSS, Doğankent, Tirebolu Belediyesinde ki toplu sözleşme görüşmelerimiz devam ediyor. Amacımız işçi kardeşlerimizin hak kaybı yaşamaması ve onların özlük haklarının en sağlam şekilde sağlanmasıdır" dedi. Başkan Yeşiltepe, öte yandan "Bağlı bulunduğumuz Türk İş Konfederasyonu asgari ücret tespit komisyonunda olup, hem asgari ücret hem de mevcut kadro düzenlemesini yakından takip edip, belediyeler ve 20 nolu iş koluna bağlı bulunan arkadaşlarımızın sorunları ile yakından alakadar olmaktadır. Yeni çıkacak taşeron yasası şuanda kanunlaşmamıştır. Bir an önce işçi arkadaşlarımızın menfaatleri ve iş güvencesi doğrultusunda yasalaşmasını bekliyoruz" diye konuştu. 
Giresun Belediye İş Sendikası Başkanı Halil Yeşiltepe, göreve gelmesinin 1. yılında tüm işçi arkadaşlarının bütün sorunları ile yakından ilgilendiklerini söyledi.

Gazetemizi ziyaret eden Başkan Yeşiltepe, 17 Aralık 2016 tarihinde yapılan seçimle göreve geldiğini belirterek, "Dereli, Kovanlık, Bulancak, Piraziz, Görele, Güce, Espiye, Duroğlu, Çamoluk, Alucra, Şebinkarahisar ve Keşap ilçelerimizde ki toplu sözleşmelerimizi işçi kardeşlerimizin yararına başarılı bir şekilde sonuçlanmıştır. Giresun Belediyesi kadrolu, AYSİS, KSS, Doğankent, Tirebolu Belediyesinde ki toplu sözleşme görüşmelerimiz devam ediyor. Amacımız işçi kardeşlerimizin hak kaybı yaşamaması ve onların özlük haklarının en sağlam şekilde sağlanmasıdır" dedi.

Başkan Yeşiltepe, öte yandan "Bağlı bulunduğumuz Türk İş Konfederasyonu asgari ücret tespit komisyonunda olup, hem asgari ücret hem de mevcut kadro düzenlemesini yakından takip edip, belediyeler ve 20 nolu iş koluna bağlı bulunan arkadaşlarımızın sorunları ile yakından alakadar olmaktadır. Yeni çıkacak taşeron yasası şuanda kanunlaşmamıştır. Bir an önce işçi arkadaşlarımızın menfaatleri ve iş güvencesi doğrultusunda yasalaşmasını bekliyoruz" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.