‘İSKELE SANCAK EVDE KAL BULANCAK’

SİYASET 16.04.2020 - 14:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3512+ kez okundu.
 

‘İSKELE SANCAK EVDE KAL BULANCAK’

Bulancak MHP İlçe Başkanı Olgun Gedik, “Yaklaşık iki aydır Yüce Devletimiz bütün organları ile Korona salgınına karşı canla başla mücadele etmektedir. Başta Sağlık Çalışanlarımız, Güvenlik ve Kolluk Güçlerimiz, Zabıta ve Belediye Hizmeti Görevlilerimiz, Basınımız, STK'lar, topyekün bu salgın illeti karşısında gerekli uygulama, önlem ve uyarıcı anons, ilan vb. ile sürekli olarak vatandaşlarımızı uyarmakta ve bilgilendirmektedir” dedi. Başkan Gedik, “Mücbir sebep olmadıkça evimizde kalmamız gerekmekte iken sokaklarımız, marketler vb. yerler yine tıklım tıklım, sosyal mesafe darmadağınık bir haldedir. Bu durum gösteriyor ki, alınan tedbirler ve koyulan kurallar, dikkat çekici, ikna edici ya da yeterli görülmeyip, daha farklı ve sıkı belki de daha katı tedbirleri almayı gerektirecektir. Bulancak insanı bugüne kadar hiç bir konuda olaylara duyarsız kalmamışken kendisini, ailesini ve çevresini bu kadar ihmal etmesi ve riske atması anlamsız ve manasızdır. Hepimiz birbirimizden sorumluyuz. Birbirimizi dostane uyarmakla mükellefiz. Aksi takdirde bütün uğraşlar ve çalışmalar boşunadır. Hebadır, ziyandır. Tüm sağlık çalışanlarımızın gözyaşıdır. Haydi Bulancak, yazık etme emeklere Hastanede gecesini gündüzüne katarak çalışanlar senin kardeşin, ağabeyin ablan, çocukluk ya da okul arkadaşın. Bir aydır görmediğin yan komşun. Bunca emeği heba etmek sana yakışmaz Bulancak. Eğer sokağa çıkmaya mecbur isek lütfen maskemizi takalım, sosyal mesafemizi koruyalım. Hijyen kurallarına uyalım. Uymayanlara hatırlatalım. Bir günde olsa caddeleri boş bırakalım. Bütün bu uygulamaların sağlığımız için olduğunu bilelim. Ürettiğimiz hiç bir mazeret kaybettiklerimizi asla geri getirmez. Öyleyse ‘İSKELE SANCAK EVDE KAL BULANCAK’ diyelim” diye konuştu.  

Bulancak MHP İlçe Başkanı Olgun Gedik, “Yaklaşık iki aydır Yüce Devletimiz bütün organları ile Korona salgınına karşı canla başla mücadele etmektedir. Başta Sağlık Çalışanlarımız, Güvenlik ve Kolluk Güçlerimiz, Zabıta ve Belediye Hizmeti Görevlilerimiz, Basınımız, STK'lar, topyekün bu salgın illeti karşısında gerekli uygulama, önlem ve uyarıcı anons, ilan vb. ile sürekli olarak vatandaşlarımızı uyarmakta ve bilgilendirmektedir” dedi.

Başkan Gedik, “Mücbir sebep olmadıkça evimizde kalmamız gerekmekte iken sokaklarımız, marketler vb. yerler yine tıklım tıklım, sosyal mesafe darmadağınık bir haldedir. Bu durum gösteriyor ki, alınan tedbirler ve koyulan kurallar, dikkat çekici, ikna edici ya da yeterli görülmeyip, daha farklı ve sıkı belki de daha katı tedbirleri almayı gerektirecektir. Bulancak insanı bugüne kadar hiç bir konuda olaylara duyarsız kalmamışken kendisini, ailesini ve çevresini bu kadar ihmal etmesi ve riske atması anlamsız ve manasızdır. Hepimiz birbirimizden sorumluyuz. Birbirimizi dostane uyarmakla mükellefiz. Aksi takdirde bütün uğraşlar ve çalışmalar boşunadır. Hebadır, ziyandır. Tüm sağlık çalışanlarımızın gözyaşıdır. Haydi Bulancak, yazık etme emeklere Hastanede gecesini gündüzüne katarak çalışanlar senin kardeşin, ağabeyin ablan, çocukluk ya da okul arkadaşın. Bir aydır görmediğin yan komşun. Bunca emeği heba etmek sana yakışmaz Bulancak. Eğer sokağa çıkmaya mecbur isek lütfen maskemizi takalım, sosyal mesafemizi koruyalım. Hijyen kurallarına uyalım. Uymayanlara hatırlatalım. Bir günde olsa caddeleri boş bırakalım. Bütün bu uygulamaların sağlığımız için olduğunu bilelim. Ürettiğimiz hiç bir mazeret kaybettiklerimizi asla geri getirmez. Öyleyse ‘İSKELE SANCAK EVDE KAL BULANCAK’ diyelim” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.